Tuija Pehkonen suosittelee GLOSSia

”Mun hampaat on nyt upeat!”

”Kävin Glossilla tehopuhdistuksessa ja –valkaisussa. Hoidon jälkeen hampaat tuntuivat ihanan puhtailta ja raikkailta. Ihan toista kuin oman hammaspesun jälkeen! Lopputulokseen olin enemmän kuin tyytyväinen. Jännitin, ettei hampaistani vain tule ylivalkoisia, sillä jenkkihymy ei viehätä minua. Arja vakuutti, että tulos on luonnollinen ja valkoinen ja sitä se todella oli. Vähän vinossa olleet hampaatkaan eivät enää häiritse niin paljon, kun hymy näyttää kivalta valkoisena!

Glossilla oli aurinkoinen ja lämmin ilmapiiri, jonne oli helppo tulla! Lähdin hymyillen jatkamaan päivää, vaikka kahvia tai muuta värjäävää ei saanutkaan nauttia seuraavaan kahteen vuorokauteen. Onneksi Arja oli napannut laukkuuni myös muutaman kofeiinitabletin hätätilanteita varten.

Ehdottomasti parasta GLOSSilla on palvelu! Arja kalkatti rauhoittavasti koko hoidon ajan ja kertoili, mitä tapahtuu, joten jännittäminen unohtui. Hammaslääkärikammoisena tuollaiset asiat ovat isoja juttuja. Voin lämpimästi suositella GLOSSia kaikille. Jos valkaisu tai puhdistus mietityttää, kannattaa soittaa ja kysyä. Arjalta tulee kyllä vastaukset rehellisen topakasti!”

Share:

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Gloss 15 vuotta!

Gloss avasi ensimmäisen kerran ovensa syyskuussa 2008!  Syntymäpäivien kunniaksi tarjoamme kaikista hoidoista -15%! Tarjoukset voimassa 15.9.-31.10.23 välisen ajan.  Tarjoukset eivät koske verkkokauppaostoja, tai lahjakortteja. 

Meillä voi maksaa nyt myös epassilla

Meillä voi vihdoin maksaa myös epassilla! Pystyt maksamaan suoraan Epassin sovelluksella, puhelinnumerolla tai verkossa. Epassilla voi maksaa hampaiden tehopuhdistuksen ja jauhdepuhdistuksen (sooda). Epassilla ei voi