Hampaiden valkaisu

Puhtaan valkoiset hampaat yhdellä hoitokäynnillä

GLOSSin hampaiden valkaisut sopivat kaikille sukupuoleen tai ikään katsomatta. Valkaisuhoitomme ovat turvallisia, koska käytämme hampaiden valkaisussa vain terveydenhuollon ammattilaisille kehitettyjä valmisteita (ei kosmeettinen valmiste). Tehostamme kaikkia valkaisuhoitojamme lääketieteellisellä laservalolla.

Näet valkaisutuloksen heti

Oikealla laserilla tehty hampaiden valkaisu on tieteellisesti todistettu parhaaksi menetelmäksi hampaiden värjäytymien poistoon. Kaikki hampaiden valkaisut tehdään aina yksilöllisesti ja valkaisut sisältävät myös kulmahampaiden sekä muiden tummuneiden hampaiden lisävaalennuksen ilman lisäkuluja. Ja mikä parasta, hoitotulokset ovat nähtävissä saman tien.

Miten erotat eri valkaisumenetelmät?

Valkaisumenetelmät poikkeavat toisistaan valkaisussa käytettävien valottimien ja valkaisuaineiden osalta.

Lääketieteellinen laservalo on ainoa valo, jossa valon aallonpituus on pitkää ja tasaista. Laservalo pystyy tehostamaan valkaisua myös tummassa hammasluussa. Lääketieteellistä laservaloa saavat käyttää vain terveydenhuollon ammattihenkilöt.

Perinteiset valot vaativat pidemmän tehosteajan ja voivat lisätä hampaiden vihlontaa. Laservalon lyhyt tehosteaika mahdollistaa valkaisun tekemisen myös herkille hampaille.

hampaiden valkaisuvaihtoehdot

Hampaiden laser -kevytvalkaisu

Hampaiden laser -kevytvalkaisu sopii henkilöille, jotka haluavat kokeilla hampaiden valkaisua tai joilla on etualueella posliinikruunuja, implantteja tai laminaatteja.

Hampaiden laser -tehovalkaisu

Laser -tehovalkaisu on turvallinen ja tehokkain menetelmä hampaiden valkaisuun.

hampaiden valkaisu klorofyllillä

Hampaiden Tehovalkaisu klorofyllillä

Klorofyllillä tehtävässä tehovalkaisussa yhtenä tehosteaineena käytetään luonnosta saatavaa lehtivihreää (klorofylli).

Hampaiden valkaisun vaiheet ja ohjeet

Turvallisen hampaiden valkaisunedellytyksenä on puhdas ja terve suu. Tutustu hampaiden valkaisun eri vaiheisiin. Kun olet varannut hoitoajan, katso ohjeet ennen hampaiden valkaisua.

 

Turvallisen hampaiden valkaisun edellytyksenä on puhdas ja terve suu. Hampaat tulee puhdistuttaa hammaskivestä ja pinnallisista värjäytymistä. Puhdistetut hampaat lisäävät valkaisun tehoa ja vähentävät mahdollista hampaiden herkkyyttä.

Paras puhdistustulos saadaan hampaiden tehopuhdistuksella, joka tekee suun terveeksi ja hampaiden pinnoista kiiltävät, sileät ja hohtavan puhtaat. Hampaiden pinnoilla tai ikenen alla oleva hammaskivi pitää ikenet tulehtuneena ja mahdollistaa valkaisuaineen pääsyn ikeniin sekä limakalvoille. Hammaskiveä ei pysty itse poistamaan.

Hampaiden ollessa herkät, kuluneet tai käytetään purentakiskoa (hampaiden narskuttelu) voi ennen valkaisuun tuloa ottaa särkylääkettä. Parhaiten toimivat yhdessä otettuina ibuprofeeni ja parasetamoli. Annostus pakkauksen ohjeistuksen mukaan.

Kaksi vuorokautta ennen hampaiden valkaisua ei saa käyttää antiseptisiä suuvesiä (mm. Listerine, klooriheksidiini). Hampaiden ollessa sensitiiviset suositellaan myös happamien ravintoaineiden esim. sitruuna, tuoremehu, viini yms. käytön välttämistä kaksi päivää ennen valkaisua. 

Ennen hampaiden valkaisuun tuloa on hyvä ruokailla. Valkaisun jälkeen ei saa nauttia kahteen tuntiin muuta kuin vettä. Suosittelemme myös vesipullon mukaan ottamista janojuomaksi ja suun huuhtelemiseksi.

GLOSSilla  ennen hampaiden valkaisun aloittamista:

 • täytetään esitietolomake
 • määritetään hampaiden alkuväri (VITA Bleachedguide 3D-väriasteikko)
 • tehdään valkaisualueen kevyt puhdistus
 • otetaan ennen hampaiden valkaisua kuva suukameralla
 • suojataan ikenet
 • käydään valkaisuvaiheet läpi yhdessä asiakkaan kanssa

Hampaiden valkaisu tehdään aina suun terveydenhoitotyön asiantuntijan toimestaja valkaisussa käytämme ainoastaan hammashoitoloille kehitettyjä tarvikkeita ja -aineita (ei kosmeettisia valmisteita).

Hammasystävällinen

Hyödynnämme hampaiden valkaisussa lääketieteellistä lasertekniikkaa, joka hampaiden valkaisua koskevan tieteellisen tutkimuksen mukaan tehostaa parhaiten valkaisuhoitoa. Laservalon käyttäminen valkaisuhoidossa mahdollistaa myös lyhyen valotusajan. Laser tehovalkaisu (klorofyllillä) 3×10 min.  Laser kevytvalkaisu 3x10min. Hampaiden värjäytymien poisto eli hampaiden vaaleneminen tapahtuu turvallisesti, nopeasti ja hammasystävällisesti. Lyhyt valkaisuaineeen tehostusaika mahdollistaa lasertehosteisen hampaiden valkaisun tekemisen myös herkille hampaille.

GLOSS:n käyttämä lääketieteellinen laservalotin sisältää yhden perinteisen laservalon sijaan yhdeksän (9) erillistä laservaloa. Erikseen toimivat laservalot omaavat pitkän aallonpituuden ja lisäävät poikkeuksellisesti hampaiden valkaisuaineen tehoa sekä kiilteessä että hammasluussa. Perinteiset lyhyen aallonpituuden valottimet (halogen, UV-valo, plasma, kristalli jne.) pystyvät tehostamaan valkaisuprosessia vain hampaan kiilteessä ja tumma hammasluu jää vaalentumatta. Perinteisten lyhyen aallonpituuden valottimien valoaktivointi aika on myös pidempi. Tehosteaika on 15-20 min per valkaisukierros riippuen käytettävästä valottimesta. 

Maksuton lisäkäsittely

Huomioimme valkaisun aikana hampaiden sävyerot. Tummat kulmahampaat tai traumahampaat saavat aina maksuttoman lisäkäsittelyn tasaisimman valkaisutuloksen saamiseksi.

Hampaat saavat myös mahdollisimman laajan valkaisukäsittelyn 10-12 hammasta yläleuan alueelta ja 10 hammasta alaleuan alueelta, jotta hymyalue ei jää liian lyhyeksi eikä hammaskaarelle synny ns. tunneliefektiä.

Hampaat voivat vaalentua jopa 10 astetta riippuen tehtävästä valkaisuhoidosta ja hampaiden lähtösävystä.

 • poistetaan iensuojat
 • viimeistellään valkaisualue
 • otetaan hampaiden valkaisun jälkeen kuva suukameralla
 • laitetaan fluorigeeli tai viimeistely voide tai hampaiden suojakäsittely hampaiden pinnoille
 • määritetään hampaiden loppuväri (VITA Bleachedguide 3D-väriasteikko)
 • käydään läpi hampaiden hoito-ohjeet

Hampaiden valkaisun jälkeen kahteen tuntiin ei saa aiheuttaa happohyökkäystä, vettä voi juoda.

Hampaiden suojalakkakäsittely: suojalakkakäsittelyn jälkeen kahteen tuntiin ei saa aiheuttaa happohyökkäystä, vettä voi juoda. Kahden tunnin kuluttua suojalakkakäsittelystä voit nauttia uudesta hymystäsi täysin rinnoin. Ilman suojalakkakäsittelyä ruoka- ja juomarajoitteet ovat voimassa tehdyn valkaisuhoidon mukaan.

Seuraavien 48 tunnin ajan tulee välttää voimakkaasti värjäävien, happamien ja voimakkaiden elintarvikkeiden käyttöä sekä tupakointia ja nuuskan käyttöä. Värjääviä ravintoaineita mm. kahvi, tee, cola- ja energiajuomat, punaviini, suklaa, salmiakki, lakritsi, soija, ketsuppi, punajuuri, porkkana, paprika, tomaatti, kurkku, salaatti, curry, marjat (mustikka, mansikka jne.), omena, appelsiini, greippi, ananas, papaija ja kiiwi, sooda/kivennäisvesi, etikkapohjaiset tuotteet (balsamiviini, suolakurkku) yms. on myös hyvä välttää.

Seitsemään (7) päivään valkaisun jälkeen ei saa käyttää värjääviä kemiallisia suun puhdisteita tai antiseptisia suuvesiä, kuten klooriheksidiiniä tai Listerineä. Seitsemään (7) päivään valkaisun jälkeen ei saa käyttää hammastahnaa, jossa on väriaineita tai joka sisältää Sodium Bicarbonatea/Bicarbonatea, antiseptisia-aineita tai Betadinea. Valkaisuhoidon jälkeen suosittelemme käytettäväksi hammastahnaa, joka ylläpitää hampaiden valkaisutulosta ja estää hampaita värjääntymästä. Hammastahnan voi ostaa vastaanotolta.

Valkaisun jälkeen hampaat saattavat olla yliherkät kylmälle tai kuumalle, mutta herkkyys menee ohi 1–2 vuorokauden kuluttua hampaiden valkaisusta. Hampaiden rakeenteelliset kiillehäiriöt voivat myös korostua. Epätasaisuus tasoittuu viimeistään kahden viikon kuluttua valkaisusta. Kiillehäiriöiden korostumista voidaan vähentää vastaanotolla myytävällä hammastahnalla.

Lasertehostettu ja yksilöllisesti tehty hampaiden valkaisu säilyy pitkään, kun vältetään värjäävien ravintoaineiden käyttöä ja puhdistetaan koko suu päivittäin huolellisesti sekä huuhdellaan suuta vedellä tai maidolla aina kun ollaan käytetty värjääviä tai happamia ravintoaineita. Huolellinen suun puhdistus tarkoittaa päivittäistä hampaiden harjausta ja hammasvälien sekä kielen puhdistusta. Hampaiden valkaisu ei anna suojaa uudelleen värjääntymistä vastaan.

Mitä voi syödä hampaiden valkaisun jälkeen?

Hampaiden valkaisun jälkeen on hyvä syödä neutraaleja ruokia esim.

 • Aamulla: leipää + voi + juusto + kinkku tai puuro ja siihen raejuustoa
 • Lounaaksi: makaronilaatikko (jauheliha vähäisesti maustettu), kinkkukiusaus, kalakeitto
 • Välipalaksi: maustamaton rahka tai joku muu valkoinen rahka/jogurtti, banaani, pähkinöitä (cashew, parapähkinä, hasselpähkinä, saksanpähkinä). Hedelmistä vain edellä mainittu banaani.
 • Päivälliseksi: maustamaton broileri (voi paistaa voissa ja maustaa vähäisesti suolalla & pippurilla), riisi, perunamuusi, keitetty peruna, raejuusto, kinkkupasta (ei saa lisätä paprikaa)
 • Iltapalaksi: sämpylä, voi, juusto, kinkku

Kahvin/teen ystäville tarjoamme tarvittaessa myös kofeiinitabletit.

Säännölliset suun ja hampaiden terveystarkastukset sekä suuhygienistin suorittamat hampaiden tehopuhdistukset ja hampaiden valkaisut 1-2 kertaa vuodessa auttavat pitämään hampaat valkoisina.

Laservalo tehostaa valkaisua entisestään

Tieteellisen tutkimuksen mukaan GLOSSin käyttämä pitkän aallonpituuden laservalo on ainoa valo, joka pystyy tehostamaan valkaisuprosessia kiillekerrosten ohella myös tummassa hammasluussa. Muut valonlähteet (esim. UV, halogen ja plasma), joita käytetään muissa valkaisuhoidoissa pystyvät aktivoimaan hampaiden valkaisua vain hammaskiilteessä, jolloin tumma- tai keltainen hammasluu jää vaalentumatta.

Laser -tehovalkaisun lopputulos on sävyltään luonnollisen valkoinen, ei liioitellun hohtava tai paperin-/sinisensävyinen.

Usein kysytyt kysymykset

Turvallisen hampaiden valkaisun edellytyksenä on puhdas ja terve suu. Tutustu hampaiden valkaisun eri vaiheisiin. Kun olet varannut hoitoajan, katso ohjeet ennen hampaiden valkaisua.

 

Hampaiden valkaisu poistaa hampaan kiilteestä ja hammasluusta orgaanisia värjäymiä ja tummentumia. Käytämme valkaisuissa (hampaiden laser tehovalkaisu ja hampaiden kevytvalkaisu) vain hammashoitoloille kehitettyjä tarvikkeita -ja aineita. Hammashoitololle kehitettyjä tuotteita saavat käyttää vain suun terveyden asiantuntijat.  (Kosmeettisille valmisteille ei ole pätevyysvaatimusta).

 

Tehtävästä hampaiden valkaisusta ja hampaiden alkusävystä riippuen hampaat voivat vaaleta jopa 10 astetta. Valkaisutuloksen ollessa kuitenkin aina luonnollisen valkoinen, ei paperinvalkoinen.

 

Hampaiden valkaisun johtavalta asiantuntijalta saat valkoiset hampaat helposti, nopeasti ja hammasystävällisesti.

Yleisimpiä syitä hampaiden värjäytymiseen ovat erilaiset nautintoaineet kuten kahvi, tee, punaviini, kolajuomat, greippimehu, voimakkaat ja värilliset ruoat sekä tupakointi ja nuuskan käyttö. Hampaiden tumma väri voi olla myös luontaista tai seurausta lapsena käytetyistä antibiooteista tai ikääntymisestä johtuvaa. Hampaiden valkoiset tai ruskeat kiillehäiriöt syntyvät liiasta fluorin saannista nuorena hampaiden kehityksen aikana.

GLOSSin lasertehostetut hampaiden valkaisut sopivat ihan kaikille. Niin naisille kuin miehille, aina nuorista aikuisista ikäihmisiin. Ienvetäytymät, hampaiden kulumat, implantit, laminaattikuoret tai hampaiden oikomishoidon yhteydessä hampaiden sisäpuolelle asennetut retentiokaaret eivät estä hampaiden valkaisua.

Valkaisua ei suositella henkilöille, joilla on hammas- tai iensairauksia. GLOSSilla tehtävä hampaiden tehopuhdistus sisältää suun terveydentilan tutkimuksen.

Eivät vaikuta. GLOSS käyttää valkaisuhoidoissa aina hammashoitoloille kehitettyjä turvallisia ja tehokkaita valkaisutuotteita. Hyödymme valkaisuhoidoissa nykyaikaista nanoteknologia ja hampaiden valkaisuhoitomme hampaiden laser tehovalkaisu tai hampaiden kevytvalkaisu tehdään hienojakoisella valkaisuaineella, joka pääsee tavallista valkaisuainetta tehokkaammin poistamaan hampaiden rakenteissa olevia orgaanisia värjäytymiä, kuten kahvin tai muiden nautintoaineiden aiheuttamia tummentumia.

 

Hampaiden kotivalkaisulusikat ja kotivalkaisuun soveltuvat karbamidi- tai vetyperoksidipohjaiset valkaisuaineet ovat hitaampi tapa vaalentaa hampaita. GLOSSin yksi tehovalkaisu titaanioksidilla vastaa kahden-neljän viikon kotivalkaisulusikoiden käyttöä (10-20% karbamidiperoksidi, 6% vetyperoksidi). Kotivalkaisu on myös työläs käyttää sillä koko hoitoajan pitää välttää värjääviä, happamia ja mausteisia ravintoaineita.

Eivät vaalene. Ilman peroksidia kemiallista valkaisuprosessia ei tapahdu. Peroksidin tehtävänä hampaiden valkaisussa on suorittaa kemiallinen valkaisuprosessi. Valkaisuprosessin avulla saadaan poistettua orgaanisia värjäytymiä, jotka ovat tunkeutuneet hampaan kiilteeseen ja hammasluuhun.

Eivät toimi. Hampaiden valkaisumenetelmät poikkeavat toisistaan em. valkaisuaineen sekä käytettävän valonlähteen että valkaisukierrosten kohdalla.

GLOSSilla hampaiden valkaisu tehdään aina yksilöllisesti hammashoitoloille kehitetyillä tuotteilla (ei kosmeettisia valmisteita). Käytämme jokaisessa valkaisuhoidossa hienojakoista titaanioksidipohjaista valkaisuainetta (nanoteknologia), joka pystyy hyödyntämään parhaiten laservalon fotokatalyysivaikutusta.

Aktivoimme hampaiden valkaisuprosessia ainutlaatuisella hampaiden valkaisuhoitoon kehitetyllä lääketieteellisellä laservalolla, joka tehostaa valkaisuprosessia hampaiden valkaisua käsittelevän tieteellisen tutkimuksen mukaan parhaiten.

Hammaskiilteen ollessa kerroksittaista GLOSSin hampaiden laser tehovalkaisu valkaisussa hampaat saavat kolminkertaisen (3) yksilöllisen lasertehostetun valkaisukäsittelyn. Tummat kulmahampaat, juurihoidosta tummuneet tai traumahampaat saavat lisäksi ilmaisen lisäkäsittelyn.

Muita valkaisussa käytettäviä tehottomampia ns. lyhyen aallonpituuden valonlähteitä ovat mm. UV-valo, halogeenivalo, plasma, kristalli jne. Lyhyt aallonpituus vaatii pidemmän valotusajan. Em. valonlähteiden valotehosteen kesto 15-20 min per valkaisukierros. Lyhyen aallonpituuden valotin asetetaan hammaskaarelle ja se on kiinni omassa telineessä. Pitkä tehosteaika herkistää hammasta enemmän.

GLOSSilla lasertehosteaika on Kevytvalkaisussa 8 min, Tehovalkaisussa titaanioksidilla 3×8 min ja NanoWhite-valkaisussa 2×9 min. Lyhyt tehosteaika mahdollistaa valkaisuhoidon tekemisen myös herkille hampaille. Huom! Lääketieteellinen laservalo tuottaa kohorenttia valoa ja valotin on aina kädessä pidettävä.

Valkaisumenetelmästä riippuen valkaisuaineen vetyperoksidipitoisuus on 25-42%. Valkaisukäsittelyjä eri ”hampaiden valkaisussa tai tehovalkaisussa tai laservalkaisussa” on 1-3 valkaisupaikasta riippuen.

Hampaiden tehovalkaisu titaanioksidilla lääketieteellisellä laservalolla tehostettuna poistaa eniten ja syvemmin hampaisiin kertynyttä orgaanista värjäymää. Valkaisutuloksesta ei tule kuitenkaan paperin/sinisensävyistä vaan luonnollisen valkoinen.

Hampaiden valkaisun johtavalta asiantuntijalta saat puhtaan valkoiset hampaat helposti, nopeasti ja hammasystävällisesti.

GLOSSilla hampaiden valkaisussa käytetään tehokkaita sekä tutkittuja hammashoitoon soveltuvia aineita. Valkaisuprosessissa pystytään poistamaan värjäytymiä, jotka ovat tunkeutuneet hampaan kiilteeseen ja hammasluuhun. Valkaisuprosessia tehostetaan aina oikealla hampaiden valkaisuun kehitetyllä terveydenhuollon laitteisiin kuuluvalla lääketieteellisellä laserilla. Valkaisutulos pysyy muita valkaisumenetelmiä pidempään.

Kosmeettisiin valmisteisiin kuuluva peroksiditon valkaisu (0% peroksidia) on ns. bikarbonaattipohjainen valkaisu, joka pystyy poistamaan hetkellisesti vain pintavärjäytymää. Hoitotulos vastaa GLOSSin hampaiden soodapuhdistusta.

Puhdistuksen tarve riippuu edellisestä hampaiden puhdistuksesta. Jos hammaskiven ja pinnallisten värjäytymien poistosta on alle 6 kuukautta aikaa niin puhdistuksen tarve on hyvä kartoittaa ottamalla yhteyttä vastaanotolle.

GLOSSilla lasertehostetut hampaiden valkaisut tehdään puhtaaseen suuhun. Hampaiden pinnalliset värjäymät, hampaiden pinnoilla oleva plakki ja hammaskivi estävät valkaisuaineen vaikutuksen eli heikentävät valkaisutulosta ja voivat lisätä hampaiden sensitiivisyyttä.

Yksityisen hammaslääkärin suorittaman suun perustutkimuksen yhteydessä on mahdollista pyytää lähete yksityiselle suuhygienistille. Lähete oikeuttaa hakemaan KELAlta korvausta yksityisen suuhygienistin antamasta hoidon kustannuksista! Lähete on voimassa kaksi vuotta.

Ei. Hampaiden valkaisualueella olevien paikkojen vaihdot sekä laminaatttikuorien, kruunujen tai implanttien värien valinnat tehdään vasta lasertehostetun hampaiden valkaisun jälkeen. Ennen hampaiden valkaisua uusitut paikat tai valitut posliinivärit voivat valkaisun jälkeen jäädä tummiksi.

Kyllä pitää, jos korjaavan hoidon alue on hymyalueella (etuhampaat mukaan lukien viisi hammasta oikealle ja viisi hammasta vasemalle sekä ylä- että alaleussa). Hampaiden valkaisu ei muuta posliinin väriä ja jos hampaiden valkaisu tehdään vasta korjaavan hoidon jälkeen, voi posliinihammas jäädä liian tummaksi suhteessa luonnonhampaisiin.

Lasertehosteinen kolmen valkaisukierroksen yksilöllisesti tehtävä hampaiden laser tehovalkaisu pysyy parhaiten. Valkaisun pysyvyyteen vaikuttavat myös mm. hampaiden rakenne, elintavat ja suunhoidon tottumukset sekä käytetty valkaisumenetelmä. GLOSSilta saatava suullinen valkaisuohjeistus sekä hampaiden valkaisua ylläpitävä hammastahna tukee hampaiden valkaisutuloksen pysymistä.

Valkaisutulosta ja suun terveyttä ylläpitää säännöllisesti tehty kattava hampaiden tehopuhdistus ja hampaiden kevytvalkaisu eli ns. ylläpitovalkaisu.

Hampaiden valkaisu on turvallista kun suu on terve ja valkaisuhoidon suorittaa laillistettu suun terveydenhoitotyön asiantuntija (suuhygienisti AMK, hammaslääkäri) sekä valkaisussa käytetään vain hammashoitoloille kehitettyjä tuotteita (ei kosmeettisia valmisteita).

 

GLOSS Hammashoitopalveluilla työskentelee Terveydenhuollon Oikeusturvakeskuksen laillistamat suuhygienistit, jotka ovat erikoistuneet suun hoidon lisäksi hampaiden valkaisujen tekemiseen. Laillistetut suuhygienistit osaavat tarkastaa suun terveyden sekä huomioida mahdolliset hampaiston vauriot ja kulumat ennen hampaiden valkaisun aloittamista. 

Jos hampaat ovat fysiologisesti rasittuneet (narskuttelu, yhteen pureminen) tai hampaissa on voimakasta kulumista voi joissakin tapauksissa esiintyä vihlontaa valkaisun aikana tai jälkeen. Hampaiden herkkyyttä voi ennaltaehkäistä ottamalla ennen hoitoon tuloa ibuprofeenia ja parasetamolia pakkauksen ohjeen mukaisesti sekä huolehtimalla hammaskiven ja värjäytymisen poistosta ennen hampaiden valkaisua.

Mahdollinen hampaiden yliherkkyys häviää 1-2 vrk:n kuluttua hampaiden valkaisusta. GLOSSilla valkaisun hintaan kuuluu myös hampaiden jälkihoito, jossa valkaisualueelle levitetään viimeistelygeeli, joka vähentää mahdollista herkkyyttä.

Kaupan tai apteekin hammastahnat eivät valkaise hampaita. Valkaisevat hammastahnat poistavat hampaiden pinnallisia värjäytymiä. Liian tehokkaat ja hankaavat tahnat naarmuttavat hampaan kiillettä (korkea RDA), jonka jälkeen hampaat värjääntyvät helpommin. Hyvänlaatuisella hammashoitoloissa myytävällä hammastahnalla voidaan estää turvallisesti hampaiden tummumista ilman hankaavia ainesosia.

Suuhygienisti on ammattikorkeakoulututkinnon suorittanut, laillistettu suun terveydenhoidon ammattilainen, joka on erikoistunut suun terveyden edistämiseen, suun infektiosairauksien ehkäisyyn ja kliiniseen hoitotyöhön. Vain Valviran laillistama ja Valviran rekisterissä oleva suuhygienisti voi työskennellä itsenäisesti ja itsenäisenä ammatinharjoittana sekä kuulua Potilasvakuutus-keskuksen piiriin.

GLOSSilla olet turvallisissa käsissä. Tervetuloa!

 

Meillä voit maksaa myös osamaksulla

Varaa aika verkkokaupastamme ja valitse itsellesi sopivin maksutapa Klarnan osamaksumahdollisuuksista.