Hampaiden laser kevytvalkaisu

Hampaiden laser kevytvalkaisu sopii henkilöille, jotka haluavat kokeilla hampaiden valkaisua tai joilla on etualueella posliinikruunuja, implantteja tai laminaatteja.

Kevytvalkaisussa hampaat käsitellään yhden kerran, jotta luonnon hampaat eivät vaalene keraamisia ratkaisuja enemmän.

Miksi GLOSSin Kevytvalkaisu?

TURVALLINEN JA LUOTETTAVA

GLOSS on Suomen luotetuimpia hampaiden valkaisun erityisosaajia: olemme toimineet valkaisupalveluiden tuottajana vuodesta 2008 lähtien. Kaikki hampaiden valkaisut tehdään GLOSSin vastaanotolla laillistetun suuhygienistin toimesta. Turvallisessa valkaisussa käytetään ainoastaan kliinisesti testattuja hammashoitoloille kehitettyjä tuotteita (ei kosmeettisia valmisteita).

YKSILÖLLINEN VALKAISU

GLOSSin valkaisuissa huomioidaan aina asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. Valkaisukierros sisältää myös tummien kulmahampaiden ja esimerkiksi juurihoidosta tummuneiden hampaiden maksuttoman lisäkäsittelyn.

LYHYT HOITOAIKA

Kevytvalkaisun käsittelyaika on vain 10 min. Yksi hoitokäynti sisältää yhden (1) lasertehostetun valkaisukierroksen.

LAAJEMPI HYMYALUE

Jotta valkaistavalle hammaskaarelle ei synny ns. tunneliefektiä, käsittelemme valkaisussa aina 10-12 hammasta yläleuan alueelta ja 10 hammasta alaleuan alueelta.

Kevytvalkaisu on mahdollista toistaa useamman kerran vuodessa.

Kokonaishoitoaika hampaiden kevytvalkaisulle on 45 minuuttia. Ennen valkaisua tehty hampaiden tehopuhdistus lisää hampaiden valkaisun tehoa. Lue lisää hampaiden valkaisun vaiheista.

Meillä voit maksaa myös osamaksulla

Varaa aika verkkokaupastamme ja valitse itsellesi sopivin maksutapa Klarnan osamaksumahdollisuuksista.