Palveluhinnasto

Hoitoajat sisältävät 15 minuutin vaihtoajan.

Hampaiden puhdistukset

Kotivalkaisutuotteet

Hampaiden valkaisut

Epassi

Epassilla voi maksaa hampaiden tehopuhdistuksen ja jauhdepuhdistuksen (sooda). Epassilla ei voi maksaa esteettisiä hoitoja, kuten hampaidenvalkaisuja.

Meillä voit maksaa myös osamaksulla

Osta haluamasi palvelu verkkokaupastamme ja valitse itsellesi sopivin maksutapa Klarnan osamaksumahdollisuuksista.

Yllätä lahjakortilla

Lahjakortti on aina yksilöllinen ja mieluisa lahja. GLOSSin lahjakortit sopivat sekä naisille että miehille. Osta lahjakortti kätevästi verkkokaupastamme, voit maksaa laskulla, luottokortilla, verkkopankissa tai osamaksulla. 

kela korvaus

Yksityisen suuhygienistin antamasta hoidosta* on mahdollista hakea KELAlta korvausta 13-43 € yksityisen hammaslääkärin tutkimus- ja hoitomääräyksellä eli lähetteellä. Lähete pyydetään yksityiseltä hammaslääkäriltä suun perustutkimuksen/terveystarkastuksen yhteydessä.

Maksutavat

Maksutapoina vastaanotolla käyvät käteinen, pankkikortti/debit, Visa Electron, VISA ja MasterCard. Nyt voit ostaa hoidon myös etukäteen verkkokaupastamme – maksutapoina verkkokaupassa lasku, verkkopankki- tai luottokorttimaksu sekä Klarnan osamaksu. Myös epassilla maksaminen onnistuu.

Peruutukset

Ajanvarauksen peruutukset ilman veloitusta 48 tuntia ennen varatun hoitoajan alkamista. Alle 48 tuntia hoitoajan alkamisesta tehdystä ajanvarauksen peruutuksesta tai siirrosta veloitetaan 50% varatun hoitotoimenpiteen hinnasta. Alle 24 tuntia hoitoajan alkamisesta tehdystä ajanvarauksen peruutuksesta tai siirrosta tai peruuttamattomasta ajanvarauksesta veloitetaan varatun hoitotoimenpiteen hinta täysimääräisesti.