Hampaiden Laser Tehovalkaisu

GLOSSin laser -tehovalkaisu on turvallinen ja tehokas menetelmä hampaiden valkaisuun. Se soveltuu hyvin sekä ensimmäistä kertaa tehtävään valkaisuun että aiemmin valkaistujen hampaiden uudelleenkäsittelyyn. Yksi Tehovalkaisu-hoitokäynti sisältää kolme yksilöllistä hampaiden valkaisukierrosta, joista jokaista tehostetaan lääketieteellisellä laservalolla. Laservalon avulla saavutetaan parempi ja pysyvämpi valkaisutulos

Miksi GLOSSin Tehovalkaisu?

Laser -tehovalkaisun lopputulos on sävyltään luonnollisen valkoinen, ei liioitellun hohtava tai paperin-/sinisensävyinen. 

TURVALLINEN JA LUOTETTAVA

GLOSS on Suomen luotetuimpia hampaiden valkaisun erityisosaajia: olemme toimineet valkaisupalveluiden tuottajana vuodesta 2008 lähtien. Kaikki hampaiden valkaisut tehdään GLOSSin vastaanotolla laillistetun suuhygienistin toimesta. Turvallisessa valkaisussa käytetään ainoastaan kliinisesti testattuja hammashoitoloille kehitettyjä tuotteita (ei kosmeettisia valmisteita).

PARAS VALKAISUTULOS

Hammasluun tummuus on aina yksilöllinen asia. Me GLOSSilla haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen valkaisutuloksen, minkä vuoksi Tehovalkaisu sisältää aina kolme yksilöllistä hampaiden käsittelykierrosta. Valkaisun etenemistä seurataan käsittelykierrosten välissä. Hampaiden käsittelyaika on vain 3 x 10 min.

YKSILÖLLINEN VALKAISU

GLOSSin valkaisuissa huomioidaan aina asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. Tehovalkaisu sisältää myös tummien kulmahampaiden ja esimerkiksi juurihoidosta tummuneiden hampaiden maksuttoman lisäkäsittelyn.

LAAJEMPI HYMYALUE

Tehovalkaisun jälkeen olet yhtä hymyä: käsittelemme aina 10-12 hammasta yläleuan alueelta ja 10 hammasta alaleuan alueelta. Näin hammaskaarelle ei synny ns. tunneliefektiä.

Meillä voit maksaa myös osamaksulla

Varaa aika verkkokaupastamme ja valitse itsellesi sopivin maksutapa Klarnan osamaksumahdollisuuksista.

Kenelle hoito sopii?

GLOSSin Tehovalkaisu sopii henkilöille, joiden hampaita ei ole aiemmin valkaistu sekä henkilöille, jotka haluavat valkaista hampaansa uudelleen yksilöllisesti.

Toimenpiteen kokonaishoitoaika on 90 minuuttia.

Tiesithän, että ennen valkaisua tehty hampaiden tehopuhdistus parantaa valkaisun tehoa. Valkaisutulosta on puolestaan hyvä ylläpitää Laser Kevytvalkaisulla