Varaa aika
Hampaiden valkaisu Helsinki

Hampaiden valkaisu

Puhtaan valkoiset hampaat yhdellä hoitokäynnillä

GLOSSin hampaiden valkaisut sopivat kaikille sukupuoleen tai ikään katsomatta. Valkaisuhoitomme ovat turvallisia, koska käytämme hampaiden valkaisussa vain terveydenhuollon ammattilaisille kehitettyjä valmisteita (ei kosmeettinen valmiste). Tehostamme kaikkia valkaisuhoitojamme lääketieteellisellä laservalolla.

Näet valkaisutuloksen heti

Oikealla laserilla tehty hampaiden valkaisu on tieteellisesti todistettu parhaaksi menetelmäksi hampaiden värjäytymien poistoon. Kaikki hampaiden valkaisut tehdään aina yksilöllisesti ja valkaisut sisältävät myös kulmahampaiden sekä muiden tummuneiden hampaiden lisävaalennuksen ilman lisäkuluja. Ja mikä parasta, hoitotulokset ovat nähtävissä saman tien.

Varaa aikasi tästä hampaiden laservalkaisuun suun terveydenhoitotyön asiantuntijalle eli laillistetulle suuhygienistille. Saat turvallisesti puhtaan valkoiset hampaat.

Miten erotat eri valkaisumenetelmät?

Valkaisumenetelmät poikkeavat toisistaan valkaisussa käytettävien valottimien ja valkaisuaineiden osalta.

Lääketieteellinen laservalo on ainoa valo, jossa valon aallonpituus on pitkää ja tasaista. Laservalo pystyy tehostamaan valkaisua myös tummassa hammasluussa. Lääketieteellistä laservaloa saavat käyttää vain terveydenhuollon ammattihenkilöt.

Titaanioksipohjainen valkaisuaine on tehokkain sen hienojakoisuuden vuoksi. Hampaiden rakenteista saadaan poistettua enemmän värjäytymiä kuin tavallisella valkaisuaineella.

Perinteiset valot vaativat pidemmän tehosteajan ja voivat lisätä hampaiden vihlontaa. Laservalon lyhyt tehosteaika mahdollistaa valkaisun tekemisen myös herkille hampaille.

250 €

Hampaiden Laser Tehovalkaisu 250 (norm. 295€)

GLOSSin Laser Tehovalkaisu on turvallinen ja tehokkain vastaanottovalkaisu.

Varaa hoitoaika »    
Maksa etukäteen tai osamaksulla verkkokaupassa »

 

Hampaiden Laser Tehovalkaisu 250 (norm. 295€)

Warner Musicin artisti ja tubettaja Tuuli sai kauniit ja valkoiset hampaat GLOSSin hampaiden tehopuhdistuksella ja laser Tehovalkaisulla.

20 €

Suojalakkakäsittely 20 € (norm. 25 €)

Haluatko ruokailla normaalisti 2 tunnin päästä valkaisun jälkeen?

Hampaat voidaan käsitellä uudella suojalakalla, joka viimeistelee hampaiden valkaisuhoidon. Käsittelyn ansiosta sinun ei tarvitse odottaa 48 tuntia syödäksesi värjääviä ravintoaineita vaan voit nauttia uudesta hymystäsi täysin rinnoin jo kahden tunnin päästä hampaiden valkaisusta.

Voit tehdä päätöksen suojalakkakäsittelystä hoidon yhteydessä vastaanotolla.
 

Suojalakkakäsittely 20 € (norm. 25 €)

Osta hampaiden valkaisu etukäteen laskulla, verkkopankissa tai osamaksuna.

Tiesitkö, että meillä voit maksaa usealla eri tavalla? Ota nyt kaksi helppoa askelta kohti valkoisempia hampaita:
1. Maksa valitsemasi palvelu verkkokaupassamme. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Ota se mukaasi hammashoitoon tullessasi.
2. Varaa aika ja kirjoita lisätietokenttään: Verkkokauppa.

Maksa etukäteen tai osamaksulla »

Saara Aalto

Saara Aalto suosittelee GLOSSia

”Hymy on parasta ihmisessä, joten miksei huolehtisi siitä samalla tavalla kuin vaikkapa hiuksistaan. Hampaat tuntuivat hoidon jälkeen tosi puhtailta ja sileiltä sekä juuri sopivan valkoisilta ja kiiltäviltä. Olen tosi tyytyväinen saavutettuun väriin. ” 

Lue lisää Saaran ja muiden asiakkaidemme kokemuksista »

Varaa hoitoaika on-line

Varaa hoitoaika sinulle sopivana ajankohtana ajanvarausjärjestelmästämme. Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit katsoa vastauksemme usein esitettyihin kysymyksiin. Voit myös soittaa 010 387 8270 tai lähettää yhteydenottopyynnön »

Gloss ajanvaraus
Hampaiden valkaisu hääpäivä

Upea hymy hääpäivänäsi

Tarjoamme hääpareille erikoistarjouksen hampaiden valkaisusta. Kysy lisää,
soita 010 387 8270 tai lähetä yhteydenottopyyntö »

Hampaiden valkaisu lahjakortti

Lahjakortti on aina yksilöllinen ja mieluisa lahja. GLOSSin lahjakortit sopivat sekä naisille että miehille. Osta lahjakortti kätevästi verkkokaupastamme, voit maksaa laskulla, luottokortilla, verkkopankissa tai osamaksulla. 

Siirry verkkokauppaan »