Varaa aika
Hampaiden valkaisu Helsinki

Hampaiden valkaisu

Puhtaan valkoiset hampaat yhdellä hoitokäynnillä

GLOSSin hampaiden valkaisut sopivat kaikille. Valkaisuhoitomme ovat turvallisia, koska käytämme hampaiden valkaisussa vain terveydenhuollon ammattilaisille kehitettyjä valmisteita (ei kosmeettinen valmiste). Haluamme myös, että valkaisumme ovat mahdollisimman tehokkaita ja aktivoimme valkaisuhoitoa lääkinnällisiin laitteisiin kuuluvalla laserilla. Oikealla laserilla tehty hampaiden valkaisu on tieteellisesti todistettu parhaimmaksi menetelmäksi hampaiden värjäytymien poistoon.

Kaikki hampaiden valkaisut tehdään aina yksilöllisesti ja valkaisut sisältävät myös kulmahampaiden sekä muiden tummuneiden hampaiden lisävaalennuksen ilman lisäkuluja.

Varaa aikasi tästä hampaiden laservalkaisuun suun terveydenhoitotyön asiantuntijalle eli laillistetulle suuhygienistille. Saat turvallisesti puhtaan valkoiset hampaat.

Hyödynnä maaliskuun asiakasedut!

Tarjous 1: Tehovalkaisu 265 e (norm. 295 e) tai Tehovalkaisu titaanioksidilla 295 e (norm. 345 e).

Tarjous 2: Hampaiden Tehopuhdistus & Tehovalkaisu pakettihintaan 375 e (norm. 430 e).

Tutustu ja varaa aika »

Osta hampaiden valkaisu etukäteen verkkokaupasta: voit maksaa laskulla, verkkopankissa tai osamaksuna.

Ostaessasi hammashoitopalvelun verkkokaupasta toimi seuraavasti:
1. Maksutapahtuman jälkeen siirry GLOSSin ajanvarauspalveluun
2. Varaa itsellesi sopiva aika, kirjoita lisätietokenttään: Verkkokauppa
3. Saat verkkokaupasta tilausvahvistuksen sähköpostiisi, ota vahvistus mukaan saapuessasi hammashoitoon

Siirry verkkokauppaan »

Sami Kuronen

Sami Kuronen suosittelee GLOSSia

"Nyt on hymy herkässä. Hoitotapahtumaa voisi kuvata jopa lempeäksi ja tunsin oloni turvalliseksi. Lopputulos oli luonnollinen ja juuri sopivan valkoinen – suosittelen GLOSSin valkaisua kaikille, jotka haluavat hymyillä enemmän.”

Lue lisää Samin ja muiden asiakkaidemme kokemuksista »

Varaa hoitoaika on-line

Varaa hoitoaika sinulle sopivana ajankohtana ajanvarausjärjestelmästämme. Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit katsoa vastauksemme usein esitettyihin kysymyksiin. Voit myös soittaa 010 387 8270 tai lähettää yhteydenottopyynnön »

Gloss ajanvaraus
Hampaiden valkaisu hääpäivä

Upea hymy hääpäivänäsi

Tarjoamme hääpareille erikoistarjouksen hampaiden valkaisusta. Kysy lisää,
soita 010 387 8270 tai lähetä yhteydenottopyyntö »

Hampaiden valkaisu lahjakortti

Lahjakortti on aina yksilöllinen ja mieluisa lahja. GLOSSin lahjakortit sopivat sekä naisille että miehille. Osta lahjakortti kätevästi verkkokaupastamme, voit maksaa laskulla, luottokortilla, verkkopankissa tai osamaksulla. 

Siirry verkkokauppaan »


17.02.2017

Kiitos asiakkaillemme kaikista ihanista palautteistanne. Ne kaikki lämmittävät mieltämme ja saavat meidät hymyilemään pilvisinäkin päivinä. <3 Arja ja Elisa Tässä yhdeltä asiakkaaltamme tullut palaute. "Moikka! Kävin eilen teillä hampaiden tehovalkaisussa titaanioksidilla. Halusin ...


03.02.2017

Teimme 34-vuotiaalle naisasiakkaalle ensimmäisen hampaiden valkaisun ja toimenpiteeksi valittiin Tehovalkaisu titaanioksidilla. Lopputulos mitä parhain, puhtaan valkoiset hampaat. Hyödynnä sinäkin helmikuun valkaisutarjous, www.glosshymy.fi löydät lisätietoja valkaisuhoidoista, tarjouksista sekä pääset ajanvaraukseen tai soita 010 ...