Varaa aika
Hampaiden tehopuhdistus Helsinki

Hampaiden tehopuhdistus

Asiakkaamme kommentti: "Mieletön kokemus ensi kertaa GLOSSilla. Kävin tehopuhdistuksessa. Loistavaa palvelua alusta loppuun saakka. Tuli muuten puhdasta. Ei voi tarpeeksi kehua, kiitos!"

Terve suu ja puhtaimmat hampaat saadaan kokonaisvaltaisella hammaskiven poistolla.

GLOSSin hampaiden tehopuhdistus sisältää seuraavat hoitotoimenpiteet:

Hammaskiven poiston jälkeen tehty soodapuhdistus poistaa parhaiten 
ja tehokkaimmin hampaiden pinnoilta, hampaiden uurteista ja hammasväleistä kahvin, teen tai tupakoinnin aiheuttamat pinnalliset värjäytymät. 

Hampaiden puhdistuksen jälkeen otettavasta suukamerakuvasta on helppo nähdä omin silmin hoidon lopputulos - kiiltävät, sileät 
ja hohtavan puhtaat hampaat. 

Yksityisen hammaslääkärin suorittaman suun perustutkimuksen yhteydessä on mahdollista pyytää lähete yksityiselle suuhygienistille. Lähete oikeuttaa hakemaan KELAlta korvausta yksityisen suuhygienistin antamasta hoidon kustannuksista! Lähete on voimassa kaksi vuotta.

Hampaiden tehopuhdistuksen yhteydessä on mahdollista kartoittaa hampaiden soveltuvuus lasertehostettuun valkaisuun ja keskustella valkaisuvaihtoehdoista (Hampaiden tehovalkaisu, titaanioksidi tai Hampaiden tehovalkaisu tai Hampaiden kevytvalkaisu) sekä varata aika sopivaan hampaiden valkaisuun.

Hyvin puhdistetut hampaat lisäävät hampaiden valkaisun tehoa. Kokonaishoitoaika hampaiden tehopuhdistukselle on 60 minuuttia.

Lisää tietoa suun ja hampaiden itsehoidosta, tutustu artikkeliin "Suu puhtaaksi". 

139 €

Hampaiden tehopuhdistus

Hampaiden tehopuhdistus sisältää:
- suun ja hampaiden terveystarkastus
- hammaskiven poisto
- soodapuhdistus
- fluoraus
- suun hoidon opastus/ehkäisevä suun terveydenhoito 
- hoitoaika 60 min

Varaa hoitoaika »

Gloss ajanvaraus

Varaa hoitoaika on-line

Varaa hoitoaika sinulle sopivana ajankohtana ajanvarausjärjestelmästämme. Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit katsoa vastauksemme usein esitettyihin kysymyksiin. Voit myös soittaa 010 387 8270 tai lähettää yhteydenottopyynnön »