Varaa aika
Hampaiden tehopuhdistus Helsinki

Hampaiden tehopuhdistus (sisältää hammaskiven poiston)

Asiakkaamme kommentti: "Mieletön kokemus ensi kertaa GLOSSilla. Kävin tehopuhdistuksessa. Loistavaa palvelua alusta loppuun saakka. Tuli muuten puhdasta. Ei voi tarpeeksi kehua, kiitos!"

Terve suu ja puhtaimmat hampaat saadaan kokonaisvaltaisella hammaskiven poistolla.

GLOSSin hampaiden tehopuhdistus sisältää seuraavat hoitotoimenpiteet:

Hammaskiven poiston jälkeen tehty soodapuhdistus poistaa parhaiten ja tehokkaimmin hampaiden pinnoilta, hampaiden uurteista ja hammasväleistä kahvin, teen tai tupakoinnin aiheuttamat pinnalliset värjäytymät. 

Hampaiden puhdistuksen jälkeen otettavasta suukamerakuvasta on helppo nähdä omin silmin hoidon lopputulos - kiiltävät, sileät 
ja hohtavan puhtaat hampaat. 

Yksityisen hammaslääkärin suorittaman suun perustutkimuksen yhteydessä on mahdollista pyytää lähete yksityiselle suuhygienistille. Lähete oikeuttaa hakemaan KELAlta korvausta yksityisen suuhygienistin antamasta hoidon kustannuksista! Lähete on voimassa kaksi vuotta.

Hampaiden tehopuhdistuksen yhteydessä on mahdollista kartoittaa hampaiden soveltuvuus lasertehostettuun valkaisuun ja keskustella valkaisuvaihtoehdoista (Hampaiden tehovalkaisu, titaanioksidi tai Hampaiden NanoWhite-valkaisu tai Hampaiden kevytvalkaisu) sekä varata aika sopivaan hampaiden valkaisuun.

Hyvin puhdistetut hampaat lisäävät hampaiden valkaisun tehoa. Kokonaishoitoaika hampaiden tehopuhdistukselle on 60 minuuttia.

Lisää tietoa suun ja hampaiden itsehoidosta, tutustu artikkeliin "Suu puhtaaksi". 

145 €

Hampaiden tehopuhdistus

Hampaiden tehopuhdistus sisältää:
- suun ja hampaiden terveystarkastus
- hammaskiven poisto
- soodapuhdistus
- fluoraus
- suun hoidon opastus/ehkäisevä suun terveydenhoito 
- hoitoaika 60 min

Varaa hoitoaika »

Hampaiden tehopuhdistus
Gloss ajanvaraus

Varaa hoitoaika on-line

Varaa hoitoaika sinulle sopivana ajankohtana ajanvarausjärjestelmästämme. Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit katsoa vastauksemme usein esitettyihin kysymyksiin. Voit myös soittaa 010 387 8270 tai lähettää yhteydenottopyynnön »

Arvostelut

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia. Ohessa muutamia asiakkaidemme kokemuksia GLOSSin valkaisuhoidosta.

 

4,8
4,8 / 5 tähteä
108 arvostelua

Katso lisää arvosteluja Facebook-sivuiltamme »

"Ihana henkilökunta, ykkösluokan palvelu ja upea, hohtavanvalkoinen lopputulos - suosittelen."

"Ihan parasta palvelua ja mieletön ammattitaito tuoda tärkeitä asioita esille valkaisun aikana hampaiden hoitamisesta. Niin suurta hymyä ja iloa on ollut valkaisun jälkeen. Elämä on iloisempaa ja onnellisempaa kun on kaunis hymy."

"❤️❤️❤️ ammattimaista valkaisua!! Kyllä nyt passaa taas nauraa ja hymyillä"

"Aina yhtä erinomainen ja ystävällinen palvelu! Kokeilin uutta titaanioksidi-tehovalkaisua, ei vihlo herkkiäkään hampaita!"