Varaa aika
Hampaiden tehovalkaisu Helsinki

Hampaiden tehovalkaisu

Hampaiden valkaisu tehdään turvallisesti laillistetun suuhygienistin toimesta ja valkaisussa käytämme ainoastaan kliinisesti testattuja terveydenhuollon aineita (ei kosmeettisia valmisteita).

Miksi Laservalkaisu?

Tieteellisen tutkimuksen mukaan laservalotin aktivoi hampaiden valkaisuprosessia muita valonlähteitä (esim. UV tai halogen) paremmin. Laservalon aallonpituus on pitkää, joten se on ainoa valonlähde, joka pystyy tehostamaan valkaisua kiillekerrosten lisäksi myös tummassa hammasluussa. Muut lyhyen aaallonpituuden valottimet tehostavat valkaisuprosessia vain hammaskiilteessä ja tulokset jäävät heikommiksi.

Käytämme valkaisuhoidon tehostamiseen lääketieteellistä laservaloa. Ainutlaatuinen laservalotin sisältää yhden laservalon sijaan 9 erillisesti toimivaa laservaloa näin hammaskaaren hoitaminen on nopeampaa.

PAREMPI VALKAISUTULOS. Hammaskiilteen kerroksittaisesta rakenteesta ja hammasluun tummemmasta sävystä johtuen tehovalkaisumme sisältää aina kolme yksilöllistä hampaiden valkaisukierrosta yhdellä käynnillä. Hampaiden käsittelyaika on vain 3 x 10 min. Yksi hoitokäynti sisältää kolme (3) lasertehostettua valkaisukierrosta.

YKSILÖLLINEN VALKAISU Teemme jokaisella valkaisukierroksella tummille kulmahampaille ja esim. juurihoidosta tummuneille hampaille maksuttoman lisäkäsittelyn tasaisemman valkaisutuloksen saavuttamiseksi.

LAAJEMPI HYMYALUE. Jotta valkaistavalle hammaskaarelle ei synny ns. tunneliefektiä, käsittelemme valkaisussa aina 10-12 hammasta yläleuan alueelta ja 10 hammasta alaleuan alueelta.

KENELLE HOITO SOPII? GLOSSin Tehovalkaisu sopii henkilöille, joiden hammasluu on tummunut tai keltainen.

Varaa aikasi tästä hampaiden tehovalkaisuun. Kokonaishoitoaika hampaiden tehovalkaisulle on 75 minuuttia. Ennen valkaisua tehty hampaiden tehopuhdistus parantaa valkaisun tehoa. Hampaiden valkaisutulosta on hyvä ylläpitää uudella tehovalkaisulla tai hampaiden kevytvalkaisulla.

Lue lisää hampaiden valkaisun vaiheista.

Syksyn asiakasedut!

Tarjous 1: Tehovalkaisu 265 e (norm. 295 e) tai Tehovalkaisu titaanioksidilla 295 e (norm. 345 e).

Tarjous 2: Tehopuhdistus & Tehovalkaisu -paketti 375 e (norm. 430 e) tai Tehopuhdistus & Tehovalkaisu titaanioksidilla -paketti 415 e (norm. 480 e).

Tutustu ja varaa aika »

Syksyn asiakasedut!

Osta hampaiden valkaisu etukäteen verkkokaupasta: voit maksaa laskulla, verkkopankissa tai osamaksuna.

Ostaessasi hammashoitopalvelun verkkokaupasta toimi seuraavasti:
1. Maksutapahtuman jälkeen siirry GLOSSin ajanvarauspalveluun
2. Varaa itsellesi sopiva aika, kirjoita lisätietokenttään: Verkkokauppa
3. Saat verkkokaupasta tilausvahvistuksen sähköpostiisi, ota vahvistus mukaan saapuessasi hammashoitoon

Siirry verkkokauppaan »

Eero Ettala

Eero Ettala suosittelee GLOSSia

”Ensimmäinen valkaisukokemukseni ylitti odotukseni heittämällä. Suosittelen tehopuhdistusta aivan jokaiselle ja valkaisua niille, jotka toivovat valkeampia hampaita. GLOSSista saa myös hyvän opastuksen suun hoitoon."

Lue lisää Eeron ja muiden asiakkaidemme kokemuksista »

Arvostelut

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia. Ohessa muutamia asiakkaidemme kokemuksia GLOSSin valkaisuhoidosta.

 

4,8
4,8 / 5 tähteä
108 arvostelua

Katso lisää arvosteluja Facebook-sivuiltamme »

"Ihana henkilökunta, ykkösluokan palvelu ja upea, hohtavanvalkoinen lopputulos - suosittelen."

"Ihan parasta palvelua ja mieletön ammattitaito tuoda tärkeitä asioita esille valkaisun aikana hampaiden hoitamisesta. Niin suurta hymyä ja iloa on ollut valkaisun jälkeen. Elämä on iloisempaa ja onnellisempaa kun on kaunis hymy."

"❤️❤️❤️ ammattimaista valkaisua!! Kyllä nyt passaa taas nauraa ja hymyillä"

"Aina yhtä erinomainen ja ystävällinen palvelu! Kokeilin uutta titaanioksidi-tehovalkaisua, ei vihlo herkkiäkään hampaita!"

Upea hymy hääpäivänäsi

Tarjoamme hääpareille erikoistarjouksen hampaiden valkaisusta. Kysy lisää,
soita 010 387 8270 tai lähetä yhteydenottopyyntö »

Hampaiden valkaisu hääpäivä
Gloss ajanvaraus

Varaa hoitoaika on-line

Varaa hoitoaika sinulle sopivana ajankohtana ajanvarausjärjestelmästämme. Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit katsoa vastauksemme usein esitettyihin kysymyksiin. Voit myös soittaa 010 387 8270 tai lähettää yhteydenottopyynnön »