Sabina Särkkä suosittelee GLOSSia

”Sain terveen suun ja puhtaat, valkoiset hampaat”

”Halusin itselleni laadukkaan hampaiden puhdistus– ja tehovalkaisupaketin. Olin kuullut paljon hyvää GLOSSista, joten se tuntui luontevalta ja turvalliselta vaihtoehdolta. Jännitin toimenpidettä etukäteen, mutta se olikin erittäin kivuton ja miellyttävä operaatio. Ilmapiiri GLOSSilla oli erittäin lämmin – oli sellainen fiilis kuin olisi tullut tuttavalliseen olohuoneeseen. 

Lopputulos oli juuri sellainen, mitä olin toivonut – terve suu ja puhtaat, valkoiset hampaat. Suosittelen GLOSSia lämpimästi kaikille. Jos vähääkään hammaslääkärioperaatiot jännittävät, niin GLOSSilla jännitys unohtuu heti sisään tullessa lämpimän vastaanoton ansiosta. Sydämellinen kiitos hienosta palvelusta ja kauniista hymystä :)”

Share:

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Gloss 15 vuotta!

Gloss avasi ensimmäisen kerran ovensa syyskuussa 2008!  Syntymäpäivien kunniaksi tarjoamme kaikista hoidoista -15%! Tarjoukset voimassa 15.9.-31.10.23 välisen ajan.  Tarjoukset eivät koske verkkokauppaostoja, tai lahjakortteja. 

Meillä voi maksaa nyt myös epassilla

Meillä voi vihdoin maksaa myös epassilla! Pystyt maksamaan suoraan Epassin sovelluksella, puhelinnumerolla tai verkossa. Epassilla voi maksaa hampaiden tehopuhdistuksen ja jauhdepuhdistuksen (sooda). Epassilla ei voi