Sauli Koskinen suosittelee GLOSSia

”Annan GLOSSille täyden kympin!”

”Olen käynnyt kerran aikaisemmin valkaisemassa hampaita. Hampaat ja ikenet ovat olleet todella herkät sen jälkeen. Nyt päätin kokeilla GLOSSia ja olen enemmän kuin tyytyväinen, suorastaan onnellinen. Hampaiden puhdistus soodapuhdistuksineen on todella hyvä tehdä ennen tehovalkaisua, sillä lopputulos on huomattavasti parempi ja suu tuntuu niin raikkaalta.  Ei minkäänlaista vihlontaa ja hampaat ovat todella valkoiset.  Asteikolla 1-10 annan täyden KYMPIN!! 😉

GLOSSin ilmapiiri on hyvin miellyttävä. Pidin kovasti siitä, että toimenpiteen aikana minulle kerrottiin todella tarkasti mitä minulle tehdään. Minulla oli koko ajan todella rentoutunut ja hyvä fiilis.

Keltaiset hampaat ei sovi kenellekkään. Kaunis, puhdas ja valkoinen hymy on varmasti kaikkien mielestä paljon parempi. Suosittelen kaikille lämpimästi GLOSSin palveluita. Kaunis hymy on iso osa elämää. :)”

Share:

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Gloss 15 vuotta!

Gloss avasi ensimmäisen kerran ovensa syyskuussa 2008!  Syntymäpäivien kunniaksi tarjoamme kaikista hoidoista -15%! Tarjoukset voimassa 15.9.-31.10.23 välisen ajan.  Tarjoukset eivät koske verkkokauppaostoja, tai lahjakortteja. 

Meillä voi maksaa nyt myös epassilla

Meillä voi vihdoin maksaa myös epassilla! Pystyt maksamaan suoraan Epassin sovelluksella, puhelinnumerolla tai verkossa. Epassilla voi maksaa hampaiden tehopuhdistuksen ja jauhdepuhdistuksen (sooda). Epassilla ei voi