Sami Kuronen suosittelee GLOSSia

”Nyt on hymy herkässä.”

Radio Suomipopin juontajana työskentelevä Sami Kuronen testasi GLOSSin kattavimman hoitopaketin, hampaiden tehopuhdistuksen ja titaanioksidia hyödyntävän laservalkaisun. Titaanioksidipohjainen valkaisu sopi Samille erinomaisesti, koska hän meni hoidon jälkeen suoraan töihin ja oli tärkeää, ettei valkaisu aiheuta vihlontaa.

“En ole erityisesti hammashoitopelkoinen, mutta kävin nyt ensimmäistä kertaa hampaiden valkaisussa ja tottakai se hieman jännitti. Onneksi valitsin GLOSSin, koska siellä on ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Hoitotapahtumaa voisi kuvata jopa lempeäksi ja tunsin oloni turvalliseksi. 

GLOSSin vastaanotto ei ole perinteinen hammaslääkäriasema, siellä oli kodikas ja miellyttävä tunnelma, eikä edes tuoksunut tyypilliseltä hammaslääriasemalta. Ainut epämiellyttävämpi asia oli poskenlevittäjä, joka laitettiin valkaisun ajaksi. Mutta senkin kanssa pystyi elämään – varsinkin kun tällä kertaa ei tarvinnut itse puhua ☺. 

Lopputulos oli luonnollinen ja juuri sopivan valkoinen – suosittelen GLOSSin valkaisua kaikille, jotka haluavat hymyillä enemmän.”

Share:

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Gloss 15 vuotta!

Gloss avasi ensimmäisen kerran ovensa syyskuussa 2008!  Syntymäpäivien kunniaksi tarjoamme kaikista hoidoista -15%! Tarjoukset voimassa 15.9.-31.10.23 välisen ajan.  Tarjoukset eivät koske verkkokauppaostoja, tai lahjakortteja. 

Meillä voi maksaa nyt myös epassilla

Meillä voi vihdoin maksaa myös epassilla! Pystyt maksamaan suoraan Epassin sovelluksella, puhelinnumerolla tai verkossa. Epassilla voi maksaa hampaiden tehopuhdistuksen ja jauhdepuhdistuksen (sooda). Epassilla ei voi