Varaa aika
Hampaiden titaanioksidivalkaisu Helsinki

Hampaiden tehovalkaisu titaanioksidilla

Asiakkaamme kommentti: "Todella täydellistä työtä! Hampaani eivät ole koskaan olleet näin upeat."

Titaanioksidilla tehty hampaiden valkaisu on tehokkain valkaisumenetelmä. Olemme hankkineet ensimmäisenä Suomessa titaanioksidivalkaisun tehostamiseen kehitetyn laservalottimen. Menetelmä sopii erinomaisesti myös herkille hampaille, sillä titaanioksidin ansiosta vetyperoksidipitoisuus voidaan laskea normaalin 35 %:n sijasta 15 %:iin.

Hampaiden valkaisu tehdään laillistetun suuhygienistin toimesta ja valkaisussa käytämme ainoastaan kliinisesti testattuja terveydenhuollon aineita (ei kosmeettisia valmisteita). 

Lasertehostettu hampaiden valkaisu

TEHOKKAASTI JA HAMMASYSTÄVÄLLISESTI. Hampaiden valkaisun tehostamiseen käytämme laservalotinta, jossa yhden laservalon sijaan on 9 erillistä laservaloa. Tieteellisen tutkimuksen mukaan käyttämämme laservalotin aktivoi hampaiden valkaisua parhaitenValkaisuaineen käsittelyaika vain 3 x 10 min.

PAREMPI VALKAISUTULOS. Hammaskiilteen kerroksittaisesta rakenteesta ja hammasluun tummemmasta sävystä johtuen tehovalkaisumme sisältää aina kolme yksilöllistä hampaiden valkaisukäsittelyä yhdellä käynnillä. Jokaisella valkaisukierroksella esim. tummemmat kulmahampaat,  juurihoidosta tummuneet hampaat saavat myös maksuttoman lisäkäsittelyn parhaan valkaisutuloksen saamiseksi. Hampaat voivat vaaleta jopa 10 astetta.

LAAJEMPI HYMYALUE. Käsittelyyn sisältyy aina 20 hammasta (10 ylähammasta ja 10 alahammasta), jotta hymyalue ei jää liian lyhyeksi.  

GLOSSin hampaiden tehovalkaisu titaanioksidilla tekee hampaistasi hyvin hoidetun näköiset sekä luonnollisen valkoiset. Varaa aikasi tästä hampaiden titaanioksidivalkaisuun.

Kokonaishoitoaika hampaiden tehovalkaisu titaanioksidilla on 90 minuuttia. Ennen valkaisua tehty hampaiden tehopuhdistuslisää valkaisun tehoa. Hampaiden valkaisutulosta on hyvä ylläpitää hampaiden kevytvalkaisulla.

Hampaiden valkaisu titaanioksidilla

Kevään asiakasedut!

Tarjous 1: Tehovalkaisu 265 e (norm. 295 e) tai Tehovalkaisu titaanioksidilla 295 e (norm. 345 e).

Tarjous 2: Tehopuhdistus & Tehovalkaisu -paketti 375 e (norm. 430 e) tai Tehopuhdistus & Tehovalkaisu titaanioksidilla -paketti 415 e (norm. 480 e).

Tutustu ja varaa aika »

Osta hampaiden valkaisu etukäteen verkkokaupasta: voit maksaa laskulla, verkkopankissa tai osamaksuna.

Ostaessasi hammashoitopalvelun verkkokaupasta toimi seuraavasti:
1. Maksutapahtuman jälkeen siirry GLOSSin ajanvarauspalveluun
2. Varaa itsellesi sopiva aika, kirjoita lisätietokenttään: Verkkokauppa
3. Saat verkkokaupasta tilausvahvistuksen sähköpostiisi, ota vahvistus mukaan saapuessasi hammashoitoon

Siirry verkkokauppaan »

Helmiradion juontaja Petra Kalliomaa testasi GLOSSin titaanioksidivalkaisun.

Arvostelut

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia. Ohessa muutamia asiakkaidemme kokemuksia GLOSSin valkaisuhoidosta.

 

4,8
4,8 / 5 tähteä
101 arvostelua

Katso lisää arvosteluja Facebook-sivuiltamme »

"Ihana henkilökunta, ykkösluokan palvelu ja upea, hohtavanvalkoinen lopputulos - suosittelen."

"Ihan parasta palvelua ja mieletön ammattitaito tuoda tärkeitä asioita esille valkaisun aikana hampaiden hoitamisesta. Niin suurta hymyä ja iloa on ollut valkaisun jälkeen. Elämä on iloisempaa ja onnellisempaa kun on kaunis hymy."

"❤️❤️❤️ ammattimaista valkaisua!! Kyllä nyt passaa taas nauraa ja hymyillä"

"Aina yhtä erinomainen ja ystävällinen palvelu! Kokeilin uutta titaanioksidi-tehovalkaisua, ei vihlo herkkiäkään hampaita!"

Teemu Packalen

Teemu Packalen suosittelee GLOSSia

 ”Minulle tehtiin hampaiden tehopuhdistus sekä titaanioksidivalkaisu. Titaanioksidivalkaisua voin suositella ihan kaikille, jotka vähänkään epäilevät hymyään, sillä hoidon lopputulokseen ei voi olla kuin tyytyväinen!”

Lue lisää Teemun ja muiden asiakkaidemme kokemuksista »

Varaa hoitoaika on-line

Varaa hoitoaika sinulle sopivana ajankohtana ajanvarausjärjestelmästämme. Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit katsoa vastauksemme usein esitettyihin kysymyksiin. Voit myös soittaa 010 387 8270 tai lähettää yhteydenottopyynnön »