Varaa aika
Hampaiden titaanioksidivalkaisu Helsinki

Hampaiden tehovalkaisu titaanioksidilla

Asiakkaamme kommentti: "Todella täydellistä työtä! Hampaani eivät ole koskaan olleet näin upeat."

Titaanioksidilla tehty hampaiden valkaisu on tehokkain valkaisumenetelmä. Hoidossa hyödynnetään uusinta nanoteknologiaa sekä lääketieteellistä laservaloa. Menetelmä sopii erinomaisesti myös herkille hampaille, sillä titaanioksidin ansiosta vetyperoksidipitoisuus voidaan laskea normaalin 35 %:n sijasta 15 %:iin.

Hampaiden valkaisu tehdään turvallisesti laillistetun suuhygienistin toimesta ja valkaisussa käytämme ainoastaan kliinisesti testattuja terveydenhuollon aineita (ei kosmeettisia valmisteita). 

Lasertehostettu hampaiden valkaisu

TEHOKKAASTI JA HAMMASYSTÄVÄLLISESTI. Käytössämme on ensimmäisenä Suomessa titaanioksidivalkaisun tehostamiseen kehitetty lääketieteellinen laservalotin. Tieteellisen tutkimuksen mukaan laservalotin aktivoi hampaiden valkaisua muita valonlähteitä (esim. UV tai halogen) paremmin. Laservalotin sisältää yhden laservalon sijaan 9 erillisesti toimivaa laservaloa.

PARAS VALKAISUTULOS. Titaanioksidivalkaisussa käytetään uusinta nanoteknologiaa, jonka avulla valkaisuaine pystyy hyödyntämään aikaisempaa paremmin hoidossa käytettävää laservaloa. Hoitotuloksesta saadaan vaalempi kuin perinteisellä valkaisuaineella tehtäessä, ei kuitenkaan paperin- tai sinisenvalkoisia hampaita.

Hampaiden käsittelyaika on vain 3 x 10 min (yksi hoitokäynti sisältäen kolme (3) lasertehostettua valkaisukierrosta).

Hammaskiilteen kerroksittaisesta rakenteesta ja hammasluun tummemmasta sävystä johtuen tehovalkaisumme sisältää aina kolme yksilöllistä hampaiden valkaisukierrosta yhdellä käynnillä. Teemme jokaisella valkaisukierroksella tummille kulmahampaille ja esim. juurihoidosta tummuneille hampaille maksuttoman lisäkäsittelyn tasaisemman valkaisutuloksen saavuttamiseksi. Hampaat voivat vaaleta jopa 10 astetta riippuen hampaiden alkusävystä.

LAAJEMPI HYMYALUE. Jotta valkaistavalle hammaskaarelle ei synny ns. tunneliefektiä, käsittelemme valkaisussa aina 10-12 hammasta yläleuan alueelta ja 10 hammasta alaleuan alueelta. 

KENELLE HOITO SOPII? GLOSSin Titaanioksidivalkaisu sopii kaikille henkilöille, jotka haluavat valkaisuhoidoltaan parasta valkaisutulosta.

Varaa aikasi tästä hampaiden titaanioksidivalkaisuun. Kokonaishoitoaika hampaiden tehovalkaisuun titaanioksidilla on 90 minuuttia. Ennen valkaisua tehty hampaiden tehopuhdistus lisää valkaisun tehoa. 

Hampaiden valkaisutulosta on hyvä ylläpitää uudella titaanioksidivalkaisulla tai hampaiden kevytvalkaisulla.

Lue lisää hampaiden valkaisun vaiheista.

Hampaiden valkaisu titaanioksidilla

Kesän asiakasedut!

Tarjous 1: Tehovalkaisu 265 e (norm. 295 e) tai Tehovalkaisu titaanioksidilla 295 e (norm. 345 e).

Tarjous 2: Tehopuhdistus & Tehovalkaisu -paketti 375 e (norm. 430 e) tai Tehopuhdistus & Tehovalkaisu titaanioksidilla -paketti 415 e (norm. 480 e).

Tutustu ja varaa aika »

Osta hampaiden valkaisu etukäteen verkkokaupasta: voit maksaa laskulla, verkkopankissa tai osamaksuna.

Ostaessasi hammashoitopalvelun verkkokaupasta toimi seuraavasti:
1. Maksutapahtuman jälkeen siirry GLOSSin ajanvarauspalveluun
2. Varaa itsellesi sopiva aika, kirjoita lisätietokenttään: Verkkokauppa
3. Saat verkkokaupasta tilausvahvistuksen sähköpostiisi, ota vahvistus mukaan saapuessasi hammashoitoon

Siirry verkkokauppaan »

Helmiradion juontaja Petra Kalliomaa testasi GLOSSin titaanioksidivalkaisun.

Arvostelut

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia. Ohessa muutamia asiakkaidemme kokemuksia GLOSSin valkaisuhoidosta.

 

4,8
4,8 / 5 tähteä
109 arvostelua

Katso lisää arvosteluja Facebook-sivuiltamme »

"Ihana henkilökunta, ykkösluokan palvelu ja upea, hohtavanvalkoinen lopputulos - suosittelen."

"Ihan parasta palvelua ja mieletön ammattitaito tuoda tärkeitä asioita esille valkaisun aikana hampaiden hoitamisesta. Niin suurta hymyä ja iloa on ollut valkaisun jälkeen. Elämä on iloisempaa ja onnellisempaa kun on kaunis hymy."

"❤️❤️❤️ ammattimaista valkaisua!! Kyllä nyt passaa taas nauraa ja hymyillä"

"Aina yhtä erinomainen ja ystävällinen palvelu! Kokeilin uutta titaanioksidi-tehovalkaisua, ei vihlo herkkiäkään hampaita!"

Teemu Packalen

Teemu Packalen suosittelee GLOSSia

 ”Minulle tehtiin hampaiden tehopuhdistus sekä titaanioksidivalkaisu. Titaanioksidivalkaisua voin suositella ihan kaikille, jotka vähänkään epäilevät hymyään, sillä hoidon lopputulokseen ei voi olla kuin tyytyväinen!”

Lue lisää Teemun ja muiden asiakkaidemme kokemuksista »

Varaa hoitoaika on-line

Varaa hoitoaika sinulle sopivana ajankohtana ajanvarausjärjestelmästämme. Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit katsoa vastauksemme usein esitettyihin kysymyksiin. Voit myös soittaa 010 387 8270 tai lähettää yhteydenottopyynnön »