Saara Aalto suosittelee GLOSSia

”Hymy on parasta ihmisessä!”

Saara Aalto lauloi tiensä suomalaisten sydämiin Talent Suomi 2007 ja The Voice of Finland 2012 -kisoissa. Upeiden tulkintojensa ansiosta Saara tuli toiseksi myös Britannian X Factor 2016 -kisassa. Saara on kysytty esiintyjä konserteissa, gaaloissa, TV-ohjelmissa ja musikaaleissa. Paljon esiintyvä Saara osaa arvostaa huoliteltua ulkonäköä. 

”Minulle tehtiin hampaiden tehopuhdistus ja tehovalkaisu titaanioksidilla. GLOSSiin oli helppo tulla ja ilmapiiri oli todella mukava, siitä tuli hyvä mieli! Minulle selitettiin koko ajan, mitä toimenpiteissä tapahtui. Ei siis tarvinnut pelätä tai jännittää yhtään. Todella ammattimainen ja positiivinen palvelu!

Hampaat tuntuivat hoidon jälkeen tosi puhtailta ja sileiltä sekä juuri sopivan valkoisilta ja kiiltäviltä. Olen tosi tyytyväinen saavutettuun väriin. Muutaman päivän ajan tuntui pientä vihlontaa, mutta se ei häirinnyt normaalia arkea. 

Hymy on parasta ihmisessä, joten miksei huolehtisi siitä samalla tavalla kuin vaikkapa hiuksistaan. GLOSS sopii kaikille, jotka haluavat saada hyvää palvelua hampaiden hoitoonsa – vaikka olisi hammaslääkäripelko. Hammashoidot tuntuivat hyvältä ja suosittelen niitä ihan kaikille! Ihana tietää, että hampaat on hoidettu kunnolla ja suu on hyvinvoiva!”

Share:

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Gloss 15 vuotta!

Gloss avasi ensimmäisen kerran ovensa syyskuussa 2008!  Syntymäpäivien kunniaksi tarjoamme kaikista hoidoista -15%! Tarjoukset voimassa 15.9.-31.10.23 välisen ajan.  Tarjoukset eivät koske verkkokauppaostoja, tai lahjakortteja. 

Meillä voi maksaa nyt myös epassilla

Meillä voi vihdoin maksaa myös epassilla! Pystyt maksamaan suoraan Epassin sovelluksella, puhelinnumerolla tai verkossa. Epassilla voi maksaa hampaiden tehopuhdistuksen ja jauhdepuhdistuksen (sooda). Epassilla ei voi