Raili Hulkkonen suosittelee GLOSSia

”Lopputulos on luonnollinen.”

Maamme nimekkäin meikkitaitelija Raili Hulkkonen on meikannut lähes viidenkymmenen vuoden ajan julkisuuden henkilöitä esimerkiksi linnan juhlia varten, sekä toiminut maskeeraajana monissa elokuvissa ja tv-ohjelmissa. 

”Halusin sekä hampaiden tehopuhdistuksen että lasertehostetun hampaiden valkaisun. Valkaisuksi valitsin herkille hampaille kehitetyn titaanioksidivalkaisun. Olen hyvin tyytyväinen luonnollisen vaaleaan ja raikkaaseen lopputulokseen, nyt on helppo hymyillä!

Minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa kummastakaan hoidosta, eivätkä ne olleet kivuliaita. Myös hoitojen jälkeen suussa tuntui hyvältä. GLOSSilla on miellyttävä ja rauhallinen ilmapiiri – parasta heissä on nimenomaan ammattitaito.

Suosittelen GLOSSin palveluita kaikille, jotka haluavat asiantuntevaa ja huolellisesti suoritettua hampaiden hoitoa. Tehopuhdistus ja tehovalkaisu sopivat kaikille, jotka tahtovat terveen suun lisäksi raikastaa hampaidensa omaa väriä. Huoliteltuun ulkonäköön kuuluvat myös hyvin hoidetut hampaat.”

Share:

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Gloss 15 vuotta!

Gloss avasi ensimmäisen kerran ovensa syyskuussa 2008!  Syntymäpäivien kunniaksi tarjoamme kaikista hoidoista -15%! Tarjoukset voimassa 15.9.-31.10.23 välisen ajan.  Tarjoukset eivät koske verkkokauppaostoja, tai lahjakortteja. 

Meillä voi maksaa nyt myös epassilla

Meillä voi vihdoin maksaa myös epassilla! Pystyt maksamaan suoraan Epassin sovelluksella, puhelinnumerolla tai verkossa. Epassilla voi maksaa hampaiden tehopuhdistuksen ja jauhdepuhdistuksen (sooda). Epassilla ei voi