Karita Tykkä suosittelee GLOSSia

”Koin oloni turvalliseksi ammattilaisen käsissä.”

Karita Tykkä (o.s. Tuomola) on juontanut monia tv-ohjelmia, kuten Elixir, Noora menee naimisiin ja Kaunis olo. Toimelias Karita on myös julkaissut kirjan raakaruoasta ja hän toimii brändivastaavana sekä omistajana SuperLemon-hyvinvointiyrityksessä. Mallina Karita tietää kauniin hymyn merkityksen – hänet valittiin Miss Suomeksi vuonna 1997. 

”Otin yhteyttä GLOSSiin, kun hampaani kaipasivat ammattilaisten hellää hoitoa. Varasin ajan hampaiden tehopuhdistukseen ja tehovalkaisuun titaanioksidilla. Hampaista tuli erittään puhtaat ja luonnollisen valkoiset. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Hoitojen aikana minulle kerrottiin koko ajan, mitä tehdään. Siitä tuli turvallinen ja luottavainen olo. Pientä vihlontaa oli valkaisun alussa, mutta vihlonta loppui heti kun mainitsin asiasta. Olin saanut etukäteen tietoa siitä, että happamia ravintoaineita päivittäin nauttivalle voi tulla helpommin tuntemuksia. 

GLOSSissa on miellyttävä ja luotettava ilmapiiri. Suosittelen GLOSSin palveluita kaikille, jotka haluavat huolitellun ja raikkaan ilmeen – etenkin suklaan, kahvin ja viinin ystäville. Hampaiden puhtaudesta kannattaa pitää huolta. Hampaiden ja ikenien terveys vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin merkittävästi.”

Share:

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Gloss 15 vuotta!

Gloss avasi ensimmäisen kerran ovensa syyskuussa 2008!  Syntymäpäivien kunniaksi tarjoamme kaikista hoidoista -15%! Tarjoukset voimassa 15.9.-31.10.23 välisen ajan.  Tarjoukset eivät koske verkkokauppaostoja, tai lahjakortteja. 

Meillä voi maksaa nyt myös epassilla

Meillä voi vihdoin maksaa myös epassilla! Pystyt maksamaan suoraan Epassin sovelluksella, puhelinnumerolla tai verkossa. Epassilla voi maksaa hampaiden tehopuhdistuksen ja jauhdepuhdistuksen (sooda). Epassilla ei voi