Kaisa Liski suosittelee GLOSSia

”Hoidetut ja hyvän näköiset hampaat ovat myynnin ammattilaiselle perusedellytys.”

Kiinteistönvälitysalan yrittäjänä työskentelevä, Suomen tunnetuin kiinteistönvälittäjä ja Kiinteistökuningatar Kaisa Liski testasi GLOSSin uusimman hoidon – laservalkaisun, jossa käytetään titaanioksidipohjaista valkaisuainetta. GLOSS tarjoaa ensimmäisenä Suomessa tämän herkille hampaille kehitetyn hampaiden valkaisun. 

”Olen tunnetusti hyvin kiireinen ja halusin valita hammashoitolan, joka on keskittynyt hampaiden puhdistuksen lisäksi hampaiden valkaisuun. Valitsin laadustaan tunnetun GLOSSin ja siellä hampaiden tehopuhdistus ja tehovalkaisu –kokonaispaketin, jolloin molemmat hoidot tehtiin samalla käynnillä. Oman alani ammattilaisena edellytän myös muilta huippulaatua ja hoidot toteuttanut suuhygienisti suoriutuikin hoidoista erinomaisesti – hän todella osasi työnsä ja piti minusta hyvää huolta.

Minulle tehtiin avain uudenlainen tehovalkaisu titaanioksidilla. Se on tarkoitettu erityisesti herkille hampaille ja se toimi! Hampaiden valkaisu ei tuntunut missään vaiheessa epämiellyttävältä ja oli täysin kivutonta, ei minkäänlaista vihlontaa. Oloni oli itse asiassa niin turvallinen, että nukahdin kesken toimenpiteen 😉

Minulla on luontaisesti jo vaaleat hampaat, mutta valkaisu kirkasti väriä entisestään ja olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen! Nyt normaalisti hieman tummemmat kulmahampaatkin käsiteltiin siten, että koko rivistö on yhtä valkoinen. Voin suositella GLOSSia ihan kaikille, loistavaa ja ammattitaitoista palvelua ja upea vastaanotto sijaitsee hyvällä paikalla Kruununhaan sydämessä. Nyt kelpaa taas Kiinteistökuningattaren tehdä uusia kauppoja.”

Share:

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Gloss 15 vuotta!

Gloss avasi ensimmäisen kerran ovensa syyskuussa 2008!  Syntymäpäivien kunniaksi tarjoamme kaikista hoidoista -15%! Tarjoukset voimassa 15.9.-31.10.23 välisen ajan.  Tarjoukset eivät koske verkkokauppaostoja, tai lahjakortteja. 

Meillä voi maksaa nyt myös epassilla

Meillä voi vihdoin maksaa myös epassilla! Pystyt maksamaan suoraan Epassin sovelluksella, puhelinnumerolla tai verkossa. Epassilla voi maksaa hampaiden tehopuhdistuksen ja jauhdepuhdistuksen (sooda). Epassilla ei voi