Janne Saarinen suosittelee GLOSSia

”Itsevarmuus hymyilemiseen on taattu!”

Janne Saarinen tuli monille tutuksi Salatut elämät -televisiosarjan Anton Heleniuksena. Aktiivinen Janne myös laulaa bändissä ja on ollut ehdokkaana kunnallisvaaleissa. Julkisuudessa näkyvälle nuorelle miehelle terve suu ja valkoiset hampaat ovat tärkeitä.

”Minulle tehtiin hampaiden puhdistus ja tehovalkaisu titaanioksidilla. Suu tuntui ja etenkin näytti uskomattoman puhtaalta toimenpiteen jälkeen. Valkaisu oli yllättävän tehokas!

GLOSSin ilmapiiiri on yhdellä sanalla ihana! Paikka on pieni ja kodikas. Harvoin saa näin hyvää asiakaspalvelua, eikä ole koskaan ollut näin hauskaa hammashoitolan tuolissa, GO GLOSS!

Olen tyytyväinen, ja aion jatkossakin käydä tasaisin väliajoin GLOSSissa. Suosittelen GLOSSin palveluita kaikille, jotka haluavat valkoisemman ja terveemmän suun.”

Share:

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Gloss 15 vuotta!

Gloss avasi ensimmäisen kerran ovensa syyskuussa 2008!  Syntymäpäivien kunniaksi tarjoamme kaikista hoidoista -15%! Tarjoukset voimassa 15.9.-31.10.23 välisen ajan.  Tarjoukset eivät koske verkkokauppaostoja, tai lahjakortteja. 

Meillä voi maksaa nyt myös epassilla

Meillä voi vihdoin maksaa myös epassilla! Pystyt maksamaan suoraan Epassin sovelluksella, puhelinnumerolla tai verkossa. Epassilla voi maksaa hampaiden tehopuhdistuksen ja jauhdepuhdistuksen (sooda). Epassilla ei voi