GLOSS & ILOMED

ilomed

GLOSS & ILOMED

Ilomed Helsinki on aloittanut toimintansa Glossin tiloissa! 
 
Esteettinen Ihoklinikka Ilomed Helsinki tarjoaa korkealuokkaisia esteettisiä hoitoja asiakkaan kokonaisvaltaisesti huomioiden. Autamme sinua ikääntymismuutosten ja erilaisten iho-ongelmien ratkaisukeskeisessä hoidossa.  Tavoitteenamme on luoda toimiva kokonaisvaltainen suunnitelma ongelmien ratkaisemiseksi pelkän oireiden hetkellisen häivyttämisen sijaan. Haluamme auttaa aidosti juuri sinua saamaan pitkäaikaisia ratkaisuja. 
 
Käytössä ovat markkinoiden laadukkaimmat tuotteet Restylane, Juvéderm, PROFHILO. 
Vastaanoton yhteydessä ostettavissa medikaalisen ihonhoidon ZO SKIN HEALTH -sarjan sekä COLORESCIENSE aurinkosuojatuotteet. 
 
Moniammatillinen jatkuvasti itseään kehittävä tiimimme koostuu esteettisen alan huippunimistä. Joukossamme on lääkäreitä, sairaanhoitajia, ihoterapeutteja ja kosmetologeja. 
Ilomedin perustaja ja tiimin vetäjä Essi Luhta on yksi Suomen kouluttautuneimpia esteettisellä alalla ja tällä hetkellä hän jakaa tietoaan tiimilleen ja auttaa heitä olemaan Suomen parhaimpia esteettisten hoitojen tarjoajia. 
 
Helsingissä Sinua palvelevat Esteettinen lääkäri Neea Lehtiö ja Esteettiset sairaanhoitajat Essi Luhta sekä Josefina Myllyharju 
 
Ajan pääset varaamaan helposti netistä www.ilomed.fi kohdasta ajanvaraus – Helsinki tai soittamalla 040 757 8223 tai laittamalla viestiä @ilomedfinland kautta 
 
Hoitotovalikoimaamme kuuluvat :
 
Botuliinihoidot 
Täyteainehoidot 
Täyteaineiden poistot 
Syväkosteutushoidot 
Mesoterapia
PROFHILO – hoidot 
PRX-T33 
ZO klinikkahoidot 
ZO Hoito-ohjelmat 
Mikroneulaus 
Hoitopaketit miehille
Hoitopaketit raskaana oleville 
Hääpaketit 
 
Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon ja aloita matkasi kohti virkeämpää yleisilmettä. 
 
 

Share:

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Gloss 15 vuotta!

Gloss avasi ensimmäisen kerran ovensa syyskuussa 2008!  Syntymäpäivien kunniaksi tarjoamme kaikista hoidoista -15%! Tarjoukset voimassa 15.9.-31.10.23 välisen ajan.  Tarjoukset eivät koske verkkokauppaostoja, tai lahjakortteja. 

Meillä voi maksaa nyt myös epassilla

Meillä voi vihdoin maksaa myös epassilla! Pystyt maksamaan suoraan Epassin sovelluksella, puhelinnumerolla tai verkossa. Epassilla voi maksaa hampaiden tehopuhdistuksen ja jauhdepuhdistuksen (sooda). Epassilla ei voi