Kerttu Niskanen suosittelee GLOSSia

”Hyvä suunterveys on olennainen osa hyvinvointia ja yleisterveyttä.”

Ammattiurheilijana olen tottunut pitämään huolta terveydestäni. Hyvä suunterveys on olennainen osa hyvinvointia ja yleisterveyttä. Ammattini puolesta joudun käyttämään urheilujuomia jatkuvasti ja ne kuormittavat hampaita.

Minulle tehtiin hampaiden tehopuhdistus ja Gloss-laservalkaisu titaanioksidilla. Tehopuhdistukseen kuului suun terveyden tarkastus, hammaskiven poisto, suun hoidon opastus ja pinnallisten värjäytymien poisto soodapuhdistuksella. Hoitojen jälkeen suu ja hampaat tuntuivat terveeltä ja ihanan puhtailta. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen!

Kerttu kiittää erityisesti Glossin ilmapiiriä. Suuhygienisti oli ihanan huolehtivainen ja kertoi koko ajan, mitä oltiin tekemässä. Se loi turvallisen ilmapiirin. Hoitotuolissa tunsi olevansa hyvissä ja osaavissa käsissä ja aika menikin todella nopeasti!

Suosittelen lämpimästi Glossin ammattitaitoista palvelua kaikille. Hampaiden puhdituspalvelut sopivat jokaiselle. Hampaiden valkaisut niille, jotka haluavat vielä vähän hohtavamman hymyn!

Share:

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Gloss 15 vuotta!

Gloss avasi ensimmäisen kerran ovensa syyskuussa 2008!  Syntymäpäivien kunniaksi tarjoamme kaikista hoidoista -15%! Tarjoukset voimassa 15.9.-31.10.23 välisen ajan.  Tarjoukset eivät koske verkkokauppaostoja, tai lahjakortteja. 

Meillä voi maksaa nyt myös epassilla

Meillä voi vihdoin maksaa myös epassilla! Pystyt maksamaan suoraan Epassin sovelluksella, puhelinnumerolla tai verkossa. Epassilla voi maksaa hampaiden tehopuhdistuksen ja jauhdepuhdistuksen (sooda). Epassilla ei voi