Upea hymy hääpäiväksi

10.1.2009

Hyvinvointi- ja terveyspalveluihin satsataan tänä päivänä ja omasta ulkonäöstä huolehtiminen on kasvava trendi. Esteettinen hammashoito on toimiala, jonka palveluiden avulla edistetään samalla terveyttä ja parannetaan ulkonäköä.

Erityisesti tärkeinä juhlahetkinä, kuten hääpäivänä panostetaan hyvään ulkonäköön.

– Onhan toki puhtaanvalkoisilla hampailla ja raikkaalla suulla helppo hymyillä ja nauraa yhtenä elämän tärkeimmistä päivistä, toteaa Suuhygienisti Arja Korpelainen GLOSS Hammashoito-palvelut Oy:stä. Eikä hampaiden puhdistus ja valkaisu ole ollenkaan vain morsiamen asia, se sopii yhtä hyvin sulhasellekin.

Korpelainen pitää tärkeänä hampaiden hoidon kokonaisvaltaisia vaikutuksia.

– Ulkonäön kohentumisen lisäksi terve suu ja hoidetut hampaat vaikuttavat ihmisen mielialaan. Valkaisulla on usein myönteisiä vaikutuksia siihen, miten asiakas näkee itsensä. Laservalkaisulla voidaan niin sanotusti siirtää kelloa ajassa taaksepäin, Korpelainen kertoo.

Hampaiden valkaisun avulla poistetaan värjäytymät ja palautetaan hampaiden väri mahdollisimman lähelle niiden alkuperäistä väriä. Tuloksena ovat luonnollisen valkoiset hampaat.

– Valkaisu tehdään aina terveeseen ja puhtaaseen suuhun. Lopputulos voi parhaimmillaan kestää jopa vuosia. Omilla elämäntavoilla ja kotona tapahtuvalla itsehoidolla on suuri vaikutus saavutetun tuloksen säilyvyyteen, Korpelainen painottaa.

Ennen hampaiden valkaisua tehdään perusteellinen hampaiden puhdistus, jossa poistetaan muun muassa hammaskivi. Myös paikkojen saumavuodot, reikiintyneet hampaat sekä muut mahdolliset hammas- ja iensairaudet tulee hoidattaa.

Upea hymy hääpäiväksi

”Onhan puhtaanvalkoisilla hampailla ja raikkaalla suulla helppo hymyillä ja nauraa yhtenä elämän tärkeimmistä päivistä.”

Asiantuntijan tekemä hampaiden valkaisu on turvallista

GLOSS Hammashoitopalveluissa käytössä on uusin ja nykyaikaisin laservalkaisu. Valkaisussa aktivoidaan laservalolla hampaan pinnalle laitettava vetyperoksidigeeli, minkä seurauksena hampaat vaalenevat. Valkaisu ei vaikuta hampaan rakenteeseen tai kiilteeseen, eikä siten ole vahingollista.

– Lasermenetelmä on nopea ja siinä käytettävä led-valo on turvallista hampaille. Valkaisuhoito alkaa itse prosessin läpikäymisellä ja ikenien suojauksella. Tämän jälkeen hampaat valkaistaan ja lopuksi ne käsitellään fluorilla. Annan asiakkaalle aina myös kirjalliset ohjeet valkaisuhoitotoimenpiteestä ja kotihoidosta, Korpelainen sanoo.

Share:

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Gloss 15 vuotta!

Gloss avasi ensimmäisen kerran ovensa syyskuussa 2008!  Syntymäpäivien kunniaksi tarjoamme kaikista hoidoista -15%! Tarjoukset voimassa 15.9.-31.10.23 välisen ajan.  Tarjoukset eivät koske verkkokauppaostoja, tai lahjakortteja. 

Meillä voi maksaa nyt myös epassilla

Meillä voi vihdoin maksaa myös epassilla! Pystyt maksamaan suoraan Epassin sovelluksella, puhelinnumerolla tai verkossa. Epassilla voi maksaa hampaiden tehopuhdistuksen ja jauhdepuhdistuksen (sooda). Epassilla ei voi