Säihkyvän valkoista laservalkaisulla

ELLE testasi GLOSSin laservalkaisun (huhtikuu/2009)

15.4.2009

Otsallani on kylmä hiki. Hoitolassa hampaani puhdistetaan varmoin ottein, ja pelkoni katoaa. Valkaisuaste määritellään hampaiden värin perusteella. Hampaideni keltaisuus yllättää minut, enkä malta odottaa lopputulosta.

Suuni suojataan huolella, ja nieleminen on vaikeaa. Suuhygienisti kuvaa suun pienellä kameralla. Toisen geeli- ja valohoitosession aikana herkkiä hampaitani alkaa vihloa kovaa. Se on kuitenkin harvinaista. Hoito viimeistellään fluorigeelillä.

Hampaani vaalenivat valkaisutaulukon vaaleimpiin sävyihin asti. Saan mukaani kofeiinipillereitä, jotta kestän kahden päivän kahvittomuuden. Hoidosta saa alennusta Plussa-kortilla. 

ELLEn kommentti: ”YSTÄVÄLLISIN PALVELU”.

Gloss Hammashoitopalvelut

Share:

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Gloss 15 vuotta!

Gloss avasi ensimmäisen kerran ovensa syyskuussa 2008!  Syntymäpäivien kunniaksi tarjoamme kaikista hoidoista -15%! Tarjoukset voimassa 15.9.-31.10.23 välisen ajan.  Tarjoukset eivät koske verkkokauppaostoja, tai lahjakortteja. 

Meillä voi maksaa nyt myös epassilla

Meillä voi vihdoin maksaa myös epassilla! Pystyt maksamaan suoraan Epassin sovelluksella, puhelinnumerolla tai verkossa. Epassilla voi maksaa hampaiden tehopuhdistuksen ja jauhdepuhdistuksen (sooda). Epassilla ei voi