Mikä hymy!

GLOSS asiantuntijana Me Naiset-lehdessä (32/2011)

11.8.2011

Teksti: Ia Luhtanen
Asiantuntija: suuhygienisti (AMK) Arja Korpelainen, GLOSS Hammashoitopalvelut

Kaunis suu saa koko kasvot hehkumaan. Oikean sävyinen puna hämää hampaat hohtaviksi.

Eipä sitä yleensä tule ajatelleeksi, miten monta pientä muutosta vuodet tuovat suun tienoille. Huulet kapenevat, niiden väri hailakoituu ja suupielet laskeutuvat. Näkyvin seikka on kuitenkin hampaiden kellastuminen ja tummuminen. Onneksi konstit ovat monet häikäisevän hymyn palauttamiseksi.

– Usein jo pelkkä hammaskiven poisto raikastaa yleisilmettä ja pinnallisia värjäytymiä voidaan poistaa tehokkaasti soodapuhdistuksella, suuhygienisti Arja Korpelainen GLOSS Hammashoitopalveluista kertoo. Painepesurin tavoin toimiva sooda-vesi-suihku irrottaa tummentumat myös hampaiden uurteisilta pinnoilta ja hammasväleistä, joihin tahnoilla ei pääse. Jos kaipaa järeämpää käsittelyä, hampaiden sävyä voi vaalentaa vetyperoksidipohjaisella yhden käsittelykerran ”kevytvalkaisulla” tai kokonaisvaltaisemmalla tehovalkaisulla, jossa hampaat käsitellään valkaisugeelillä kolme kertaa. Lisäksi valkaisugeelin vaikutusta tehostetaan laservalolla.

Kevyin konsti on hämätä hymy kirkkaammaksi oikean värisellä huulipunalla. Raikkaat, aavistuksen viileät, roosaan ja puolukkaan vivahtavat sävyt saavat hampaat näyttämään valkoisemmilta. Kylmät violetit ja aivan vaaleat pinkit voi unohtaa. Pannassa ovat myös lämpimät ja murretut ruskeat, oranssit ja persikat.

Huulten muotoa voi korjailla rajauskynällä. Täyteläiset huulet saa näpsäkästi käyttämällä kevyesti turvottavaa voidetta tai kiiltoa. Sitten vaan hymy korviin!

Share:

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Gloss 15 vuotta!

Gloss avasi ensimmäisen kerran ovensa syyskuussa 2008!  Syntymäpäivien kunniaksi tarjoamme kaikista hoidoista -15%! Tarjoukset voimassa 15.9.-31.10.23 välisen ajan.  Tarjoukset eivät koske verkkokauppaostoja, tai lahjakortteja. 

Meillä voi maksaa nyt myös epassilla

Meillä voi vihdoin maksaa myös epassilla! Pystyt maksamaan suoraan Epassin sovelluksella, puhelinnumerolla tai verkossa. Epassilla voi maksaa hampaiden tehopuhdistuksen ja jauhdepuhdistuksen (sooda). Epassilla ei voi