Uutuus!

Hampaiden tehovalkaisu klorofyllillä

GLOSS on ottanut ensimmäisenä Suomessa käyttöönsä laservalolla aktivoitavan tehovalkaisun, jossa valkaisuprosessin yhtenä tehosteaineena hyödynnetään luonnosta saatavaa lehtivihreää (klorofylli).

Uudella klorofylli-valkaisulla saadaan aikaan upea lopputulos yhdellä vastaanottokäynnillä, 90 minuuttia kestävän hoitokerran aikana. Klorofylli-valkaisu mahdollistaa myös lyhyemmän varoajan juoma- ja ruokarajoitteiden suhteen. Hoidon jälkeen pitää välttää värjääviä, happamia tai mausteisia ravintoaineita vain hoitopäivän ajan.

Miksi klorofylli-valkaisu?

Tiesithän, että ennen valkaisua tehty hampaiden tehopuhdistus parantaa valkaisun tehoa. Valkaisutulosta on puolestaan hyvä ylläpitää joko uudella klorofylli-valkaisulla tai laser-kevytvalkaisulla.

Mihin lehtivihreän eli klorofyllin teho perustuu hampaiden valkaisussa?

Lehtivihreä on orgaaninen molekyyli, jolla on fotokatalyyttinen ominaisuus. Valoa hyödyntävän ominaisuutensa ansiosta valkaisuhoidossa pystytään tavallista valkaisuainetta tehokkaammin poistamaan hampaiden rakenteissa olevia orgaanisia värjäytymiä, kuten kahvin tai muiden nautintoaineiden aiheuttamia tummentumia. Hampaat käsitellään hoidon aikana yksilöllisesti kolmeen kertaan ja valkaisutulosta seurataan tarkasti käsittelyjen välillä.

Miksi on tärkeää, että hampaiden valkaisua tehostetaan laservalolla?

Lääketieteellisen laservalon käyttäminen hampaiden valkaisussa nopeuttaa ja tehostaa valkaisuprosessia. Hampaiden käsittelyaika on vain 3 x 10 min. Tieteellisen tutkimuksen mukaan GLOSSin käyttämä pitkän aallonpituuden laservalo on ainoa valo, joka pystyy tehostamaan valkaisuprosessia kiillekerrosten ohella myös tummassa hammasluussa. Muut valonlähteet (esim. UV, halogen ja plasma) pystyvät aktivoimaan hampaiden valkaisua vain hammaskiilteessä, jolloin tumma- tai keltainen hammasluu jää vaalentumatta.

Miksi hampaat on käsiteltävä kolmesti ja yksilöllisesti valkaisuhoidon aikana?

Luonnon hampaat ovat elävää kudosta ja hampaissa on sävyeroja esim. tummat kulmahampaat, kiillehakemia, kulumia traumoja jne. Mitä useamman valkaisukäsittelyn valkaisuhoito sisältää sitä paremmin saadaan otettua huomioon hampaiden yksilölliset ominaisuudet. GLOSSilla hampaiden lisäkäsittelyä vaativien hampaiden hoidosta ei oteta erillistä maksua vaan se sisältyy hoidon hintaan. Valkaisuhoidon lopputuloksesta saadaan tasaisempi ja kauniimpi.

Miksi valkaisuhoidossa hymyalue pitää valkaista mahdollisimman laajasti?

Jos valkaistava alue on liian lyhyt niin hammaskaarelle syntyy ns. tunneliefekti. Valkaisemattomat hampaat eivät läpäise valoa ja hammaskaari näyttää siltä, että puuttuu hampaita. GLOSSilla valkaisuhoidossa käsitellään aina 10-12 hammasta yläleuan alueelta sekä kulmahampaasta kulmahampaaseen yläleuan takapuolelta ja 10 hammasta alaleuan alueelta, jotta voit hymyillä huoletta.

Meillä voit maksaa myös osamaksulla

Varaa aika verkkokaupastamme ja valitse itsellesi sopivin maksutapa Klarnan osamaksumahdollisuuksista.

Kenelle klorofylli-valkaisu sopii?

GLOSSin yksilöllisesti tehtävä Tehovalkaisu klorofyllillä sopii henkilöille, joiden hampaita ei ole aiemmin valkaistu tai aiemmin valkaistujen hampaiden uudelleenkäsittelyyn. Henkilöille, jotka haluavat parhaan mahdollisen valkaisuhoidon. Klorofyllillä tehdyn tehovalkaisun lopputulos on sävyltään luonnollisen valkoinen, ei liioitellun hohtava tai paperin-/sinisensävyinen.