Ellit.fi testasi GLOSSin valkaisuhoidon

7.1.2009

Ellit.fi testasi GLOSSin hampaiden valkaisun joulukuussa 2008. Sami (36-vuotta) testasi hampaiden valkaisun ”ellinsä” rohkaisemana. Alla näet mitä Sami tuumasi.

Ennakko-odotukset

– Ei minulla ollut muita odotuksia kuin se, että hampaat olisivat valkoisemmat käsittelyn jälkeen. Olin miettinyt valkaisua jo jonkin aikaa ja tutustunut asiaan pintapuolisesti netin kautta. Koska minulla ei ole mitään hammaslääkärikammoa, niin toimenpide ei sinällään pelottanut. Ainoa asia, mikä arvelutti, oli se, että tulisiko purukalustostani ”hollywood- valkoiset”, enkä tohtisi avata suutani enää koskaan.

Hampaiden hoito ja elämäntavat

– Harjaan hampaani säännöllisesti aamuin ja illoin. Käyn myös kerran vuodessa hammaslääkärillä tarkistuttamassa tilanteen. Aikuisiällä minulla ei juuri ole ollut reikiä eikä hammaskiveäkään. Hammaslangan käyttö sekä tikuttaminen eivät valitettavasti kuulu hampaidenhoitotottumuksiini, vaikka ehkä pitäisi.

– Nuorena minulla oli erittäin valkoiset hampaat, jotka keräsivät myönteistä huomiota. Sittemmin kolajuomien, teen ja punaviinin nauttiminen sekä nuuskan käyttö on tehnyt tehtävänsä.

ennen-jalkeen

”Hoitolakokemusta on vaikea kuvailla ilman ylistystä.”

Hoitokokemus

– Hoitolakokemusta on vaikea kuvailla ilman ylistystä. Ensimmäisestä puhelinsoitosta lähtien palvelu oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa. Sain ajanvarauksen jälkeen ohjeita sähköpostitse, kuinka varautua tulevaan käsittelyyn. Kävin vielä ohjeiden mukaisesti tarkastuttamassa hampaani ennen valkaisuhoitoa.

– Hoitolan tilat olivat todella mukavat ja tyylikkäät. Ihmeellistä, miten vessan pienet kankaiset käsipyyhkeet voivat tehdä vaikutuksen silloin, kun niitä ei osaa odottaa. Heti saavuttuani minulla tuli sellainen olo, että olen hyvissä käsissä. Kaikki toimenpiteen vaiheet käytiin ensin perusteellisesti läpi. Alusta asti tehtiin myöskin selväksi, että hoitotulos vaihtelee mm. hampaiden laadusta johtuen. Kun hampaat kuvattiin ennen käsittelyä, yllätyin ehkä vähän itsekin, miten keltaiseksi hampaat ovatkaan värjäytyneet.

– Hoito ei ollut lainkaan kivualiasta. Viimeisellä valkaisukerralla tunsin jonkin verran vihlontaa mutta täysin siedettävissä olevaa.

Lopputulos

– Wau! En olisi uskonut, että lopputulos voi olla näin luonnollinen. Hampaat vaalenivat 6-7 astetta, mutta en usko, että hampaani ovat seuraavan palaverin puheenaihe – juuri luonnollisuutensa ansiosta. Vaimokin tuntui olevan tyytyväinen, joten mitäpä tässä muuta voi tehdä kuin suositella!

Share:

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Gloss 15 vuotta!

Gloss avasi ensimmäisen kerran ovensa syyskuussa 2008!  Syntymäpäivien kunniaksi tarjoamme kaikista hoidoista -15%! Tarjoukset voimassa 15.9.-31.10.23 välisen ajan.  Tarjoukset eivät koske verkkokauppaostoja, tai lahjakortteja. 

Meillä voi maksaa nyt myös epassilla

Meillä voi vihdoin maksaa myös epassilla! Pystyt maksamaan suoraan Epassin sovelluksella, puhelinnumerolla tai verkossa. Epassilla voi maksaa hampaiden tehopuhdistuksen ja jauhdepuhdistuksen (sooda). Epassilla ei voi