Varaa aika
Hampaiden soodapuhdistus Helsinki

Hampaiden soodapuhdistus

Asiakkaamme kommentti: "Käytän paljon värjääviä ravintoaineita ja olen käynyt eri paikkojen soodapuhdistuksissa. GLOSSin soodapuhdistus on ehdottomasti paras. Hampaistani ei ole koskaan aikaisemmin tulleet näin puhtaat!"

Soodapuhdistuksella poistetaan parhaiten ja tehokkaimmin hampaiden pinnoilta, uurteista ja hammasväleistä kahvin, teen tai tupakoinnin aiheuttamat pinnalliset värjäytymät. 

Hampaiden soodapuhdistus sopii myös erinomaisesti oikomishoidon jälkeen asennettujen retentiokaarien puhdistamiseen plakista ja värjäytymistä. Soodapuhdistuksen jälkeen otettavasta suukamerakuvasta on helppo nähdä omin silmin hoidon lopputulos - kiiltävät, sileät 
ja hohtavan puhtaat hampaat. Puhdistetut hampaat viimeistellään fluoripurskuttelulla.

Soodapuhdistus tapahtuu soodajauheen sekä vesi- ja ilmasuihkun avulla yhdellä vastaanottokäynnillä ja se voidaan toistaa useamman kerran vuodessa. 

Yksityisen hammaslääkärin suorittaman suun perustutkimuksen yhteydessä on mahdollista pyytää lähete yksityiselle suuhygienistille. Lähete oikeuttaa hakemaan KELAlta korvausta yksityisen suuhygienistin antamasta hoidon kustannuksista! Lähete on voimassa kaksi vuotta.

Hampaiden soodapuhdistuksen yhteydessä on mahdollista kartoittaa hampaiden soveltuvuus valkaisuun ja keskustella valkaisuvaihtoehdoista (Hampaiden tehovalkaisu, titaanioksidi tai Hampaiden NanoWhite-valkaisu tai Hampaiden kevytvalkaisu) sekä varata aika sopivaan valkaisuhoitoon.

Kokonaishoitoaika hampaiden soodapuhdistukselle on 30 minuuttia. 

85 €

Hampaiden soodapuhdistus

- pinnallisten värjäytymien poisto hammasystävällisellä kalsiumjauheella
- hoitoaika 30 min

Soodapuhdistuksesta on mahdollista hakea KELAlta korvausta yksityisen hammaslääkärin tutkimus- ja hoitomääräyksellä eli lähetteellä. 

Varaa hoitoaika »

Hampaiden soodapuhdistus
Gloss ajanvaraus

Varaa hoitoaika on-line

Varaa hoitoaika sinulle sopivana ajankohtana ajanvarausjärjestelmästämme. Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit katsoa vastauksemme usein esitettyihin kysymyksiin. Voit myös soittaa 010 387 8270 tai lähettää yhteydenottopyynnön »