COSMOPOLITAN: GLOSS tehovalkaisu testissä

26.5.2013
Teksti: Anu Ilomäki, toimituspäällikkö

”Valkaisin hampaani ensimmäisen kerran kahdeksan kuukautta sitten. Erityisesti kulmahampaani, mutta myös muut hampaat, olivat kellertyneet parin vuoden aikana ja näyttivät mielestäni tunkkaiselta. Halusin tehdä valkaisun hoitolassa, koska minua arvelutti kotihoitotuotteiden turvallisuus. Valitsin 295 euroa maksavan tehovalkaisun, koska tyypilliseen tapaani halusin heti mahdollisimman näkyviä tuloksia. Suuhygienistin mukaan suurin osa aloittaa kevytvalkaisulla. 

Valkaisu tehtiin laservalottimen avulla, minkä luvattiin olevan kaikkein tehokkain valkaisukeino. Suuhygienistin ohjeiden mukaan otin ennen hoitoa särkylääkkeen, koska hampaitani vihloo helposti. Hoidon aikana en tuntenut pienintäkään vihlontaa. Hoito aloitettiin hammaskiven poistolla. Valkaisu tehtiin 35-prosenttisesti vetyperoksidipohjaisella valkaisuaineella. Sen vaikutusta tehostettiin laservalottimella kuuden minuutin ajan. Käsittely toistettiin kolme kertaa, yhteensä aikaa kului 20 minuuttia. 

Hampaat vaalenivat viisi asetetta, mikä oli todella näkyvä tulos. Valkaisutulos on pysynyt hyvin, mutta aion mennä lähiaikoina vielä kevytvalkaisuun, joka suuhygienistin mukaan vaalentaa hampaitani vielä pari astetta ja ylläpitää ensimmäisellä kerralla saatua tulosta.”

Share:

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Gloss 15 vuotta!

Gloss avasi ensimmäisen kerran ovensa syyskuussa 2008!  Syntymäpäivien kunniaksi tarjoamme kaikista hoidoista -15%! Tarjoukset voimassa 15.9.-31.10.23 välisen ajan.  Tarjoukset eivät koske verkkokauppaostoja, tai lahjakortteja. 

Meillä voi maksaa nyt myös epassilla

Meillä voi vihdoin maksaa myös epassilla! Pystyt maksamaan suoraan Epassin sovelluksella, puhelinnumerolla tai verkossa. Epassilla voi maksaa hampaiden tehopuhdistuksen ja jauhdepuhdistuksen (sooda). Epassilla ei voi