Varaa aika
Hampaiden titaanioksidivalkaisu Helsinki

Hampaiden tehovalkaisu titaanioksidilla

GLOSSin titaanioksidilla tehtävä Tehovalkaisu on turvallinen ja tehokas menetelmä hampaiden valkaisuun. Se soveltuu hyvin sekä ensimmäistä kertaa tehtävään valkaisuun että aiemmin valkaistujen hampaiden uudelleenkäsittelyyn. Yksi Tehovalkaisu-hoitokäynti sisältää kolme yksilöllistä hampaiden valkaisukierrosta, joista jokaista tehostetaan lääketieteellisellä laservalolla. Laservalon avulla saavutetaan parempi ja pysyvämpi valkaisutulos.   

Miksi titaanioksidilla tehtävä valkaisu on niin tehokas?  

GLOSSin Tehovalkaisussa hampaat käsitellään kolmeen kertaan ja valkaisutulosta seurataan tarkasti käsittelyjen välillä. Menetelmässä käytetään titaanioksidipohjaista valkaisuainetta, joka on koostumukseltaan erittäin hienojakoista. Tämän ominaisuuden ansiosta valkaisuaine pääsee tavallista valkaisuainetta tehokkaammin poistamaan hampaiden rakenteissa olevia orgaanisia värjäytymiä, kuten kahvin tai muiden nautintoaineiden aiheuttamia tummentumia. 

Laservalo tehostaa valkaisua entisestään

GLOSSin Tehovalkaisussa käytetään aina lääketieteellistä laservaloa, jolla hyödynnetään titaanioksidipohjaisen valkaisuaineen fotokatalyysivaikutusta. Hampaiden vaaleneminen on tavallista valkaisuainetta nopeampaa ja tehokkaampaa.

Tieteellisen tutkimuksen mukaan GLOSSin käyttämä pitkän aallonpituuden laservalo on ainoa valo, joka pystyy tehostamaan valkaisuprosessia kiillekerrosten ohella myös tummassa hammasluussa. Muut valonlähteet (esim. UV, halogen ja plasma), joita käytetään muissa valkaisuhoidoissa pystyvät aktivoimaan hampaiden valkaisua vain hammaskiilteessä, jolloin tumma- tai keltainen hammasluu jää vaalentumatta.

Titaanioksidilla tehtävän Tehovalkaisun lopputulos on sävyltään luonnollisen valkoinen, ei liioitellun hohtava tai paperin-/sinisensävyinen. 

Miksi GLOSSin Tehovalkaisu?

TURVALLINEN JA LUOTETTAVA
GLOSS on Suomen luotetuimpia hampaiden valkaisun erityisosaajia: olemme toimineet valkaisupalveluiden tuottajana, kouluttajana ja alan tuotteiden maahantuojana vuodesta 2008 lähtien. Kaikki hampaiden valkaisut tehdään GLOSSin vastaanotolla laillistetun suuhygienistin toimesta. Turvallisessa valkaisussa käytetään ainoastaan kliinisesti testattuja hammashoitoloille kehitettyjä tuotteita (ei kosmeettisia valmisteita).

PARAS VALKAISUTULOS
Hammasluun tummuus on aina yksilöllinen asia. Me GLOSSilla haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen valkaisutuloksen, minkä vuoksi titaanioksidilla tehtävä Tehovalkaisu sisältää aina kolme yksilöllistä hampaiden käsittelykierrosta. Valkaisun etenemistä seurataan käsittelykierrosten välissä. Hampaiden käsittelyaika on vain 3 x 10 min. 

YKSILÖLLINEN VALKAISU
GLOSSin valkaisuissa huomioidaan aina asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. Tehovalkaisu sisältää myös tummien kulmahampaiden ja esimerkiksi juurihoidosta tummuneiden hampaiden maksuttoman lisäkäsittelyn.

LAAJEMPI HYMYALUE
Titaanioksidilla tehdyn Tehovalkaisun jälkeen olet yhtä hymyä: käsittelemme aina 10-12 hammasta yläleuan alueelta ja 10 hammasta alaleuan alueelta. Näin hammaskaarelle ei synny ns. tunneliefektiä.

Kenelle hoito sopii?

GLOSSin Tehovalkaisu sopii henkilöille, joiden hampaita ei ole aiemmin valkaistu sekä henkilöille, jotka haluavat valkaista hampaansa uudelleen yksilöllisesti.

Varaa oma aikasi GLOSSin Tehovalkaisuun tästä. Toimenpiteen kokonaishoitoaika on 90 minuuttia. 

Tiesithän, että ennen valkaisua tehty hampaiden tehopuhdistus parantaa valkaisun tehoa. Valkaisutulosta on puolestaan hyvä ylläpitää NanoWhite-valkaisulla.

Lue lisää hampaiden valkaisun vaiheista.

250 €

Hampaiden Tehovalkaisu titaanioksidilla tarjoushintaan 250 € (norm. 345 €)

GLOSSin Tehovalkaisu titaanioksidilla on turvallinen ja tehokkain vastaanottovalkaisu. Lue lisää tarjouksesta »

Varaa hoitoaika »    
Maksa etukäteen tai osamaksulla verkkokaupassa »
HUOM! Nyt voit hyödyntää tarjoukset myös ostamalla lahjakortin verkkokaupastamme. Siirry ostamaan »

Hampaiden Tehovalkaisu titaanioksidilla tarjoushintaan 250 € (norm. 345 €)

Miten erotat eri valkaisumenetelmät?

Valkaisumenetelmät poikkeavat toisistaan valkaisussa käytettävien valottimien ja valkaisuaineiden osalta.

Lääketieteellinen laservalo on ainoa valo, jossa valon aallonpituus on pitkää ja tasaista. Laservalo pystyy tehostamaan valkaisua myös tummassa hammasluussa. Lääketieteellistä laservaloa saavat käyttää vain terveydenhuollon ammattihenkilöt.

Titaanioksipohjainen valkaisuaine on tehokkain sen hienojakoisuuden vuoksi. Hampaiden rakenteista saadaan poistettua enemmän värjäytymiä kuin tavallisella valkaisuaineella.

Perinteiset valot vaativat pidemmän tehosteajan ja voivat lisätä hampaiden vihlontaa. Laservalon lyhyt tehosteaika mahdollistaa valkaisun tekemisen myös herkille hampaille.

Osta hampaiden valkaisu etukäteen laskulla, verkkopankissa tai osamaksuna.

Tiesitkö, että meillä voit maksaa usealla eri tavalla? Ota nyt kaksi helppoa askelta kohti valkoisempia hampaita:
1. Maksa valitsemasi palvelu verkkokaupassamme. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Ota se mukaasi hammashoitoon tullessasi.
2. Varaa aika ja kirjoita lisätietokenttään: Verkkokauppa.

Maksa etukäteen tai osamaksulla »

Kerttu Niskanen suosittelee GLOSSia

”Ammattiurheilijana olen tottunut pitämään huolta terveydestäni. Hyvä suunterveys on olennainen osa hyvinvointia ja yleisterveyttä. Glossiin hoitojen jälkeen suu ja hampaat tuntuivat terveeltä ja ihanan puhtailta. Suosittelen lämpimästi Glossin ammattitaitoista palvelua kaikille."

Lue lisää Kertun ja muiden asiakkaidemme kokemuksista »

Kerttu Niskanen

Helmiradion juontaja Petra Kalliomaa testasi GLOSSin titaanioksidivalkaisun.

Arvostelut

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia. Ohessa muutamia asiakkaidemme kokemuksia GLOSSin valkaisuhoidosta.

 

4,8
4,8 / 5 tähteä
108 arvostelua

Katso lisää arvosteluja Facebook-sivuiltamme »

"Ihana henkilökunta, ykkösluokan palvelu ja upea, hohtavanvalkoinen lopputulos - suosittelen."

"Ihan parasta palvelua ja mieletön ammattitaito tuoda tärkeitä asioita esille valkaisun aikana hampaiden hoitamisesta. Niin suurta hymyä ja iloa on ollut valkaisun jälkeen. Elämä on iloisempaa ja onnellisempaa kun on kaunis hymy."

"❤️❤️❤️ ammattimaista valkaisua!! Kyllä nyt passaa taas nauraa ja hymyillä"

"Aina yhtä erinomainen ja ystävällinen palvelu! Kokeilin uutta titaanioksidi-tehovalkaisua, ei vihlo herkkiäkään hampaita!"

Teemu Packalen

Teemu Packalen suosittelee GLOSSia

 ”Minulle tehtiin hampaiden tehopuhdistus sekä titaanioksidivalkaisu. Titaanioksidivalkaisua voin suositella ihan kaikille, jotka vähänkään epäilevät hymyään, sillä hoidon lopputulokseen ei voi olla kuin tyytyväinen!”

Lue lisää Teemun ja muiden asiakkaidemme kokemuksista »

Gloss ajanvaraus

Varaa hoitoaika on-line

Varaa hoitoaika sinulle sopivana ajankohtana ajanvarausjärjestelmästämme. Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit katsoa vastauksemme usein esitettyihin kysymyksiin. Voit myös soittaa 010 387 8270 tai lähettää yhteydenottopyynnön »