Varaa aika
Hampaiden laservalkaisu klorofylli Helsinki

Uutuus: Hampaiden tehovalkaisu klorofyllillä

GLOSS on ottanut ensimmäisenä Suomessa käyttöönsä laservalolla aktivoitavan tehovalkaisun, jossa valkaisuprosessin yhtenä tehosteaineena hyödynnetään luonnosta saatavaa lehtivihreää (klorofylli).

Uudella klorofylli-valkaisulla saadaan aikaan upea lopputulos yhdellä vastaanottokäynnillä, 90 minuuttia kestävän hoitokerran aikana. Klorofylli-valkaisu mahdollistaa myös lyhyemmän varoajan juoma- ja ruokarajoitteiden suhteen. Hoidon jälkeen pitää välttää värjääviä, happamia tai mausteisia ravintoaineita vain hoitopäivän ajan. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää uuden klorofylli-valkaisun ominaisuuksista ja eduista.  

Mihin lehtivihreän eli klorofyllin teho perustuu hampaiden valkaisussa?

Lehtivihreä on orgaaninen molekyyli, jolla on fotokatalyyttinen ominaisuus. Valoa hyödyntävän ominaisuutensa ansiosta valkaisuhoidossa pystytään tavallista valkaisuainetta tehokkaammin poistamaan hampaiden rakenteissa olevia orgaanisia värjäytymiä, kuten kahvin tai muiden nautintoaineiden aiheuttamia tummentumia. Hampaat käsitellään hoidon aikana yksilöllisesti kolmeen kertaan ja valkaisutulosta seurataan tarkasti käsittelyjen välillä.

Miksi on tärkeää, että hampaiden valkaisua tehostetaan laservalolla?

Lääketieteellisen laservalon käyttäminen hampaiden valkaisussa nopeuttaa ja tehostaa valkaisuprosessia. Hampaiden käsittelyaika on vain 3 x 10 min. 

Tieteellisen tutkimuksen mukaan GLOSSin käyttämä pitkän aallonpituuden laservalo on ainoa valo, joka pystyy tehostamaan valkaisuprosessia kiillekerrosten ohella myös tummassa hammasluussa. Muut valonlähteet (esim. UV, halogen ja plasma) pystyvät aktivoimaan hampaiden valkaisua vain hammaskiilteessä, jolloin tumma- tai keltainen hammasluu jää vaalentumatta.

Miksi hampaat on käsiteltävä kolmesti ja yksilöllisesti valkaisuhoidon aikana?

Luonnon hampaat ovat elävää kudosta ja hampaissa on sävyeroja esim. tummat kulmahampaat, kiillehakemia, kulumia traumoja jne. Mitä useamman valkaisukäsittelyn valkaisuhoito sisältää sitä paremmin saadaan otettua huomioon hampaiden yksilölliset ominaisuudet. GLOSSilla hampaiden lisäkäsittelyä vaativien hampaiden hoidosta ei oteta erillistä maksua vaan se sisältyy hoidon hintaan. Valkaisuhoidon lopputuloksesta saadaan tasaisempi ja kauniimpi.

Miksi valkaisuhoidossa hymyalue pitää valkaista mahdollisimman laajasti?

Jos valkaistava alue on liian lyhyt niin hammaskaarelle syntyy ns. tunneliefekti. Valkaisemattomat hampaat eivät läpäise valoa ja hammaskaari näyttää siltä, että puuttuu hampaita. GLOSSilla valkaisuhoidossa käsitellään aina 10-12 hammasta yläleuan alueelta sekä kulmahampaasta kulmahampaaseen yläleuan takapuolelta ja 10 hammasta alaleuan alueelta, jotta voit hymyillä huoletta.

Kenelle klorofylli-valkaisu sopii?

GLOSSin yksilöllisesti tehtävä Tehovalkaisu klorofyllillä sopii henkilöille, joiden hampaita ei ole aiemmin valkaistu tai aiemmin valkaistujen hampaiden uudelleenkäsittelyyn. Henkilöille, jotka haluavat parhaan mahdollisen valkaisuhoidon. Klorofyllillä tehdyn tehovalkaisun lopputulos on sävyltään luonnollisen valkoinen, ei liioitellun hohtava tai paperin-/sinisensävyinen.

Miksi GLOSSilla ei käytetä perinteisiä valkaisumenetelmiä?

Haluamme olla hampaiden valkaisuhoitojen tekemisessä kehityksen kärjessä ja tarjota asiakkaillemme aina uusimmat, turvalliset sekä parhaimmat valkaisumenetelmät. Tästä syystä emme tyydy perinteiseen valkaisuaineeseen emmekä tavalliseen valoon. Hampaiden valkaisun jälkeen olet yhtä hymyä.

Varaa oma aikasi hampaiden klorofylli-valkaisuun tästä. Toimenpiteen kokonaishoitoaika on 90 minuuttia.

Tiesithän, että ennen valkaisua tehty hampaiden tehopuhdistus parantaa valkaisun tehoa. Valkaisutulosta on puolestaan hyvä ylläpitää joko uudella klorofylli-valkaisulla tai NanoWhite-valkaisulla.

Lue lisää hampaiden valkaisun vaiheista.

350 €

UUTUUS! Klorofylli-laservalkaisu 350€

Uudella klorofylli-valkaisulla saadaan aikaan upea lopputulos yhdellä vastaanottokäynnillä. Varoaika juoma- ja ruokarajoitteiden suhteen vain hoitopäivä! Lue lisää »

Varaa hoitoaika »    
Maksa etukäteen tai osamaksulla verkkokaupassa »
HUOM! Nyt voit hyödyntää tarjoukset myös ostamalla lahjakortin verkkokaupastamme. Siirry ostamaan »

UUTUUS! Klorofylli-laservalkaisu 350€

Miten erotat eri valkaisumenetelmät?

Valkaisumenetelmät poikkeavat toisistaan valkaisussa käytettävien valottimien ja valkaisuaineiden osalta.

Lääketieteellinen laservalo on ainoa valo, jossa valon aallonpituus on pitkää ja tasaista. Laservalo pystyy tehostamaan valkaisua myös tummassa hammasluussa. Lääketieteellistä laservaloa saavat käyttää vain terveydenhuollon ammattihenkilöt.

Perinteiset valot vaativat pidemmän tehosteajan ja voivat lisätä hampaiden vihlontaa. Laservalon lyhyt tehosteaika mahdollistaa valkaisun tekemisen myös herkille hampaille.

Osta hampaiden valkaisu etukäteen laskulla, verkkopankissa tai osamaksuna.

Tiesitkö, että meillä voit maksaa usealla eri tavalla? Ota nyt kaksi helppoa askelta kohti valkoisempia hampaita:
1. Maksa valitsemasi palvelu verkkokaupassamme. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Ota se mukaasi hammashoitoon tullessasi.
2. Varaa aika ja kirjoita lisätietokenttään: Verkkokauppa.

Maksa etukäteen tai osamaksulla »

Eero Ettala

Eero Ettala suosittelee GLOSSia

”Ensimmäinen valkaisukokemukseni ylitti odotukseni heittämällä. Suosittelen tehopuhdistusta aivan jokaiselle ja valkaisua niille, jotka toivovat valkeampia hampaita. GLOSSista saa myös hyvän opastuksen suun hoitoon."

Lue lisää Eeron ja muiden asiakkaidemme kokemuksista »

Arvostelut

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia. Ohessa muutamia asiakkaidemme kokemuksia GLOSSin valkaisuhoidosta.

 

4,8
4,8 / 5 tähteä
108 arvostelua

Katso lisää arvosteluja Facebook-sivuiltamme »

"Ihana henkilökunta, ykkösluokan palvelu ja upea, hohtavanvalkoinen lopputulos - suosittelen."

"Ihan parasta palvelua ja mieletön ammattitaito tuoda tärkeitä asioita esille valkaisun aikana hampaiden hoitamisesta. Niin suurta hymyä ja iloa on ollut valkaisun jälkeen. Elämä on iloisempaa ja onnellisempaa kun on kaunis hymy."

"❤️❤️❤️ ammattimaista valkaisua!! Kyllä nyt passaa taas nauraa ja hymyillä"

"Aina yhtä erinomainen ja ystävällinen palvelu! Kokeilin uutta titaanioksidi-tehovalkaisua, ei vihlo herkkiäkään hampaita!"

Gloss ajanvaraus

Varaa hoitoaika on-line

Varaa hoitoaika sinulle sopivana ajankohtana ajanvarausjärjestelmästämme. Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit katsoa vastauksemme usein esitettyihin kysymyksiin. Voit myös soittaa 010 387 8270 tai lähettää yhteydenottopyynnön »