Varaa aika
Hampaiden tehovalkaisu Helsinki

Hampaiden NanoWhite-valkaisu

GLOSSin NanoWhite-valkaisu on markkinoiden nopein ja kehittynein vastaanottovalkaisu hampaille. Se sopii erityisesti henkilöille, joiden hampaat on jo aiemmin valkaistu sekä henkilöille, joiden hammasluun luonnollinen sävy on vaalea. 

Uudella NanoWhite-valkaisulla saadaan aikaan upea lopputulos jo yhden, vain tunnin kestävän hoitokerran aikana. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää uuden NanoWhite-valkaisun ominaisuuksista ja eduista.  

Mihin NanoWhite-valkaisun tehokkuus perustuu?

GLOSSin tarjoama NanoWhite-valkaisu on turvallinen ja tehokas menetelmä hampaiden valkaisuun. Toimenpiteessä hyödynnetään uudenlaista Nanoteknologiaa sekä titaanioksidipohjaista valkaisuainetta, joka on koostumukseltaan perinteisiä valkaisuaineita hienojakoisempaa – ja siksi tehokkaampaa.

Tämän ominaisuuden ansiosta valkaisuaine poistaa hampaiden rakenteissa olevia orgaanisia värjäytymiä, kuten kahvin tai muiden nautintoaineiden aiheuttamia tummentumia tavallista valkaisuainetta paremmin. NanoWhite-valkaisussa hampaat käsitellään vain kerran, mutta käytännössä sen teho vastaa aikaisemmin tehtyä kolmen valkaisukierroksen Tehovalkaisua.

Hampaiden valkaisua tehostetaan laservalolla

NanoWhite-menetelmän hyvä lopputulos saadaan aikaan tehostamalla valkaisuaineen tehoa lääketieteellisellä laservalolla. NanoWhiten erittäin hienojakoinen valkaisuaine pystyy hyödyntämään lääketieteellistä laservaloa muita valkaisuaineita tehokkaammin.

Tieteellisen tutkimuksen mukaan GLOSSin käyttämä pitkän aallonpituuden laservalo on ainoa valo, joka pystyy tehostamaan valkaisuprosessia kiillekerrosten ohella myös tummassa hammasluussa. Muut valonlähteet (esim. UV, halogen ja plasma) pystyvät aktivoimaan hampaiden valkaisua vain hammaskiilteessä, jolloin tumma- tai keltainen hammasluu jää vaalentumatta.

NanoWhite-menetelmällä tehty valkaisu on sävyltään luonnollisen valkoinen, ei liioitellun hohtava tai paperin-/sinisensävyinen. 

Miksi GLOSSin NanoWhite-valkaisu?

TURVALLINEN JA LUOTETTAVA
GLOSS on Suomen luotetuimpia hampaiden valkaisun erityisosaajia: olemme toimineet valkaisupalveluiden tuottajana, kouluttajana ja alan tuotteiden maahantuojana vuodesta 2008 lähtien. Kaikki hampaiden valkaisut tehdään GLOSSin vastaanotolla laillistetun suuhygienistin toimesta. Turvallisessa valkaisussa käytetään ainoastaan kliinisesti testattuja hammashoitoloille kehitettyjä tuotteita (ei kosmeettisia valmisteita).

LYHYT HOITOAIKA
NanoWhiten käsittelyaika on vain 2 x 9 min. Yksi hoitokäynti sisältää yhden (1) lasertehostetun valkaisukierroksen. Lyhyt käsittelyaika on asiakkaalle miellyttävämpi ja se mahdollistaa myös vihlontaherkkien hampaiden valkaisun.

YKSILÖLLINEN VALKAISU
GLOSSin valkaisuissa huomioidaan aina asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. NanoWhite-valkaisukierros sisältää myös tummien kulmahampaiden ja esimerkiksi juurihoidosta tummuneiden hampaiden maksuttoman lisäkäsittelyn.

LAAJEMPI HYMYALUE
NanoWhite-valkaisun jälkeen olet yhtä hymyä: käsittelemme aina 10-12 hammasta yläleuan alueelta ja 10 hammasta alaleuan alueelta. Näin hammaskaarelle ei synny ns. tunneliefektiä.

Kenelle hoito sopii?

GLOSSin NanoWhite-valkaisua suositelleen erityisesti henkilöille, joilla hammasluun sävy on vaalea sekä henkilöille, joiden hampaat on jo aiemmin valkaistu. Käytännössä valkaisu voidaan kuitenkin tehdä lähes aina, jos hammaskiille peittää kaikkien ala- ja yläleuassa olevien hampaiden pinnat.

Varaa oma aikasi hampaiden NanoWhite-valkaisuun tästä. Kokonaishoitoaika on vain 60 minuuttia. 

Tiesithän, että ennen valkaisua tehty hampaiden tehopuhdistus parantaa valkaisun tehoa. Valkaisutulosta on puolestaan hyvä ylläpitää joko titaanioksidilla tehtävällä Tehovalkaisulla tai uudella NanoWhite-valkaisulla.

Lue lisää hampaiden valkaisun vaiheista.

235 €

UUTUUS! NanoWhite-laservalkaisu 235€

GLOSSin NanoWhite on nopein ja kehittynein vastaanottovalkaisu hampaille. Lue lisää »

Varaa hoitoaika »    
Maksa etukäteen tai osamaksulla verkkokaupassa »
HUOM! Nyt voit hyödyntää tarjoukset myös ostamalla lahjakortin verkkokaupastamme. Siirry ostamaan »

UUTUUS! NanoWhite-laservalkaisu 235€

Miten erotat eri valkaisumenetelmät?

Valkaisumenetelmät poikkeavat toisistaan valkaisussa käytettävien valottimien ja valkaisuaineiden osalta.

Lääketieteellinen laservalo on ainoa valo, jossa valon aallonpituus on pitkää ja tasaista. Laservalo pystyy tehostamaan valkaisua myös tummassa hammasluussa. Lääketieteellistä laservaloa saavat käyttää vain terveydenhuollon ammattihenkilöt.

Titaanioksipohjainen valkaisuaine on tehokkain sen hienojakoisuuden vuoksi. Hampaiden rakenteista saadaan poistettua enemmän värjäytymiä kuin tavallisella valkaisuaineella.

Perinteiset valot vaativat pidemmän tehosteajan ja voivat lisätä hampaiden vihlontaa. Laservalon lyhyt tehosteaika mahdollistaa valkaisun tekemisen myös herkille hampaille.

Osta hampaiden valkaisu etukäteen laskulla, verkkopankissa tai osamaksuna.

Tiesitkö, että meillä voit maksaa usealla eri tavalla? Ota nyt kaksi helppoa askelta kohti valkoisempia hampaita:
1. Maksa valitsemasi palvelu verkkokaupassamme. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Ota se mukaasi hammashoitoon tullessasi.
2. Varaa aika ja kirjoita lisätietokenttään: Verkkokauppa.

Maksa etukäteen tai osamaksulla »

Eero Ettala

Eero Ettala suosittelee GLOSSia

”Ensimmäinen valkaisukokemukseni ylitti odotukseni heittämällä. Suosittelen tehopuhdistusta aivan jokaiselle ja valkaisua niille, jotka toivovat valkeampia hampaita. GLOSSista saa myös hyvän opastuksen suun hoitoon."

Lue lisää Eeron ja muiden asiakkaidemme kokemuksista »

Arvostelut

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia. Ohessa muutamia asiakkaidemme kokemuksia GLOSSin valkaisuhoidosta.

 

4,8
4,8 / 5 tähteä
108 arvostelua

Katso lisää arvosteluja Facebook-sivuiltamme »

"Ihana henkilökunta, ykkösluokan palvelu ja upea, hohtavanvalkoinen lopputulos - suosittelen."

"Ihan parasta palvelua ja mieletön ammattitaito tuoda tärkeitä asioita esille valkaisun aikana hampaiden hoitamisesta. Niin suurta hymyä ja iloa on ollut valkaisun jälkeen. Elämä on iloisempaa ja onnellisempaa kun on kaunis hymy."

"❤️❤️❤️ ammattimaista valkaisua!! Kyllä nyt passaa taas nauraa ja hymyillä"

"Aina yhtä erinomainen ja ystävällinen palvelu! Kokeilin uutta titaanioksidi-tehovalkaisua, ei vihlo herkkiäkään hampaita!"

Upea hymy hääpäivänäsi

Tarjoamme hääpareille erikoistarjouksen hampaiden valkaisusta. Kysy lisää,
soita 010 387 8270 tai lähetä yhteydenottopyyntö »

Hampaiden valkaisu hääpäivä
Gloss ajanvaraus

Varaa hoitoaika on-line

Varaa hoitoaika sinulle sopivana ajankohtana ajanvarausjärjestelmästämme. Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit katsoa vastauksemme usein esitettyihin kysymyksiin. Voit myös soittaa 010 387 8270 tai lähettää yhteydenottopyynnön »