Varaa aika
Hampaiden kevytvalkaisu Helsinki

Hampaiden laser kevytvalkaisu

Hampaiden laser kevytvalkaisu sopii henkilöille, jotka haluavat kokeilla hampaiden valkaisua tai joilla on etualueella posliinikruunuja, implantteja tai laminaatteja.

Kevytvalkaisussa hampaat käsitellään yhden kerran, jotta luonnon hampaat eivät vaalene keraamisia ratkaisuja enemmän.

Lasertehostettu hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisun tehostamiseen käytämme lääketieteellistä laservalotinta. Tieteellisen tutkimuksen mukaan GLOSSin käyttämä pitkän aallonpituuden laservalo on ainoa valo, joka pystyy tehostamaan valkaisuprosessia kiillekerrosten ohella myös tummassa hammasluussa. Muut valonlähteet (esim. UV, halogen ja plasma), joita käytetään muissa valkaisuhoidoissa pystyvät aktivoimaan hampaiden valkaisua vain hammaskiilteessä, jolloin tumma- tai keltainen hammasluu jää vaalentumatta.

Miksi GLOSSin Kevytvalkaisu?

TURVALLINEN JA LUOTETTAVA
GLOSS on Suomen luotetuimpia hampaiden valkaisun erityisosaajia: olemme toimineet valkaisupalveluiden tuottajana vuodesta 2008 lähtien. Kaikki hampaiden valkaisut tehdään GLOSSin vastaanotolla laillistetun suuhygienistin toimesta. Turvallisessa valkaisussa käytetään ainoastaan kliinisesti testattuja hammashoitoloille kehitettyjä tuotteita (ei kosmeettisia valmisteita).

YKSILÖLLINEN VALKAISU
GLOSSin valkaisuissa huomioidaan aina asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. Valkaisukierros sisältää myös tummien kulmahampaiden ja esimerkiksi juurihoidosta tummuneiden hampaiden maksuttoman lisäkäsittelyn.

LYHYT HOITOAIKA
Kevytvalkaisun käsittelyaika on vain 10 min. Yksi hoitokäynti sisältää yhden (1) lasertehostetun valkaisukierroksen. 

LAAJEMPI HYMYALUE.
Jotta valkaistavalle hammaskaarelle ei synny ns. tunneliefektiä, käsittelemme valkaisussa aina 10-12 hammasta yläleuan alueelta ja 10 hammasta alaleuan alueelta. 

Kevytvalkaisu on mahdollista toistaa useamman kerran vuodessa. Kokonaishoitoaika hampaiden kevytvalkaisulle on 45 minuuttia. Ennen valkaisua tehty hampaiden tehopuhdistus lisää hampaiden valkaisun tehoa. Lue lisää hampaiden valkaisun vaiheista.

Miten erotat eri valkaisumenetelmät?

Valkaisumenetelmät poikkeavat toisistaan valkaisussa käytettävien valottimien ja valkaisuaineiden osalta.

Lääketieteellinen laservalo on ainoa valo, jossa valon aallonpituus on pitkää ja tasaista. Laservalo pystyy tehostamaan valkaisua myös tummassa hammasluussa. Lääketieteellistä laservaloa saavat käyttää vain terveydenhuollon ammattihenkilöt.

Perinteiset valot vaativat pidemmän tehosteajan ja voivat lisätä hampaiden vihlontaa. Laservalon lyhyt tehosteaika mahdollistaa valkaisun tekemisen myös herkille hampaille.

185 €

Hampaiden laser kevytvalkaisu

Hampaiden kevytvalkaisu sisältää yhden kierroksen valkaisukäsittelyn ja se soveltuu hyvin hampaiden ylläpitovalkaisuun.

Varaa hoitoaika » 

Hampaiden laser kevytvalkaisu

Osta hampaiden valkaisu etukäteen laskulla, verkkopankissa tai osamaksuna.

Tiesitkö, että meillä voit maksaa usealla eri tavalla? Ota nyt kaksi helppoa askelta kohti valkoisempia hampaita:
1. Maksa valitsemasi palvelu verkkokaupassamme. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Ota se mukaasi hammashoitoon tullessasi.
2. Varaa aika ja kirjoita lisätietokenttään: Verkkokauppa.

Maksa etukäteen tai osamaksulla »

Upea hymy hääpäivänäsi

Tarjoamme hääpareille erikoistarjouksen hampaiden valkaisusta. Kysy lisää,
soita 010 387 8270 tai lähetä yhteydenottopyyntö »

Hampaiden valkaisu hääpäivä
Saara Aalto

Saara Aalto suosittelee GLOSSia

”Hymy on parasta ihmisessä, joten miksei huolehtisi siitä samalla tavalla kuin vaikkapa hiuksistaan. Hampaat tuntuivat hoidon jälkeen tosi puhtailta ja sileiltä sekä juuri sopivan valkoisilta ja kiiltäviltä. Olen tosi tyytyväinen saavutettuun väriin. ” 

Lue lisää Saaran ja muiden asiakkaidemme kokemuksista »

Arvostelut

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia. Ohessa muutamia asiakkaidemme kokemuksia GLOSSin valkaisuhoidosta.

 

4,8
4,8 / 5 tähteä
108 arvostelua

Katso lisää arvosteluja Facebook-sivuiltamme »

"Ihana henkilökunta, ykkösluokan palvelu ja upea, hohtavanvalkoinen lopputulos - suosittelen."

"Ihan parasta palvelua ja mieletön ammattitaito tuoda tärkeitä asioita esille valkaisun aikana hampaiden hoitamisesta. Niin suurta hymyä ja iloa on ollut valkaisun jälkeen. Elämä on iloisempaa ja onnellisempaa kun on kaunis hymy."

"❤️❤️❤️ ammattimaista valkaisua!! Kyllä nyt passaa taas nauraa ja hymyillä"

"Aina yhtä erinomainen ja ystävällinen palvelu! Kokeilin uutta titaanioksidi-tehovalkaisua, ei vihlo herkkiäkään hampaita!"

Gloss ajanvaraus

Varaa hoitoaika on-line

Varaa hoitoaika sinulle sopivana ajankohtana ajanvarausjärjestelmästämme. Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit katsoa vastauksemme usein esitettyihin kysymyksiin. Voit myös soittaa 010 387 8270 tai lähettää yhteydenottopyynnön »