Varaa aika
Usein kysyttyä hampaiden valkaisusta

Hampaiden valkaisun vaiheet ja ohjeet

Turvallisen hampaiden valkaisun edellytyksenä on puhdas ja terve suu. Tutustu hampaiden valkaisun eri vaiheisiin. Kun olet varannut hoitoajan, katso ohjeet ennen hampaiden valkaisua.

Ennen hampaiden valkaisua

Turvallisen hampaiden valkaisun edellytyksenä on puhdas ja terve suu. Hampaat tulee puhdistuttaa hammaskivestä ja pinnallisista värjäytymistä. Puhdistetut hampaat lisäävät valkaisun tehoa ja vähentävät mahdollista hampaiden herkkyyttä.

Paras puhdistustulos saadaan hampaiden tehopuhdistuksella, joka tekee suun terveeksi ja hampaiden pinnoista kiiltävät, sileät ja hohtavan puhtaat. Hampaiden pinnoilla tai ikenen alla oleva hammaskivi pitää ikenet tulehtuneena ja mahdollistaa valkaisuaineen pääsyn ikeniin sekä limakalvoille. Hammaskiveä ei pysty itse poistamaan.

Hampaiden ollessa herkät, kuluneet tai käytetään purentakiskoa (hampaiden narskuttelu) voi ennen valkaisuun tuloa ottaa särkylääkettä. Parhaiten toimivat yhdessä otettuina ibuprofeeni ja parasetamoli. Annostus pakkauksen ohjeistuksen mukaan.

Kaksi vuorokautta ennen hampaiden valkaisua ei saa käyttää antiseptisiä suuvesiä (mm. Listerine, klooriheksidiini). Hampaiden ollessa sensitiiviset suositellaan myös happamien ravintoaineiden esim. sitruuna, tuoremehu, viini yms. käytön välttämistä kaksi päivää ennen valkaisua. 

Ennen hampaiden valkaisuun tuloa on hyvä ruokailla. Valkaisun jälkeen ei saa nauttia kahteen tuntiin muuta kuin vettä. Suosittelemme myös vesipullon mukaan ottamista janojuomaksi ja suun huuhtelemiseksi.

GLOSSilla  ennen hampaiden valkaisun aloittamista:

 • täytetään esitietolomake
 • määritetään hampaiden alkuväri (VITA Bleachedguide 3D-väriasteikko)
 • tehdään valkaisualueen kevyt puhdistus
 • otetaan ennen hampaiden valkaisua kuva suukameralla
 • suojataan ikenet
 • käydään valkaisuvaiheet läpi yhdessä asiakkaan kanssa
Hampaiden valkaisun aikana

Hampaiden valkaisu tehdään aina suun terveydenhoitotyön asiantuntijan toimesta ja valkaisussa käytämme ainoastaan hammashoitoloille kehitettyjä tarvikkeita ja -aineita (ei kosmeettisia valmisteita).

Hammasystävällinen

Hyödynnämme hampaiden valkaisussa lääketieteellistä lasertekniikkaa, joka hampaiden valkaisua koskevan tieteellisen tutkimuksen mukaan tehostaa parhaiten valkaisuhoitoa. Laservalon käyttäminen valkaisuhoidossa mahdollistaa myös lyhyen valotusajan. Kevytvalkaisu titaanioksidilla 1x8 min. Tehovalkaisu titaanioksidilla 3x8 min. NanoWhite-valkaisu 2x9 min. Hampaiden värjäytymien poisto eli hampaiden vaaleneminen tapahtuu turvallisesti, nopeasti ja hammasystävällisesti. Lyhyt valkaisuaineeen tehostusaika mahdollistaa lasertehosteisen hampaiden valkaisun tekemisen myös herkille hampaille.

GLOSS:n käyttämä lääketieteellinen laservalotin sisältää yhden perinteisen laservalon sijaan yhdeksän (9) erillistä laservaloa. Erikseen toimivat laservalot omaavat pitkän aallonpituuden ja lisäävät poikkeuksellisesti hampaiden valkaisuaineen tehoa sekä kiilteessä että hammasluussa. Perinteiset lyhyen aallonpituuden valottimet (halogen, UV-valo, plasma, kristalli jne.) pystyvät tehostamaan valkaisuprosessia vain hampaan kiilteessä ja tumma hammasluu jää vaalentumatta. Perinteisten lyhyen aallonpituuden valottimien valoaktivointi aika on myös pidempi. Tehosteaika on 15-20 min per valkaisukierros riippuen käytettävästä valottimesta. 

Maksuton lisäkäsittely

Huomioimme valkaisun aikana hampaiden sävyerot. Tummat kulmahampaat tai traumahampaat saavat aina maksuttoman lisäkäsittelyn tasaisimman valkaisutuloksen saamiseksi.

Hampaat saavat myös mahdollisimman laajan valkaisukäsittelyn 10-12 hammasta yläleuan alueelta ja 10 hammasta alaleuan alueelta, jotta hymyalue ei jää liian lyhyeksi eikä hammaskaarelle synny ns. tunneliefektiä.

Hampaat voivat vaalentua jopa 10 astetta riippuen tehtävästä valkaisuhoidosta ja hampaiden lähtösävystä (hampaiden tehovalkaisu titaanioksidilla tai hampaiden NanoWhite-valkaisu tai hampaiden kevytvalkaisu.

Hampaiden valkaisun jälkeen
 • poistetaan iensuojat
 • viimeistellään valkaisualue viimeistelykiekolla
 • otetaan hampaiden valkaisun jälkeen kuva suukameralla
 • laitetaan fluorigeeli hampaiden pinnoille
 • määritetään hampaiden loppuväri (VITA Bleachedguide 3D-väriasteikko)
 • käydään läpi hampaiden hoito-ohjeet

Hampaiden valkaisun jälkeen kahteen tuntiin ei saa syödä, vettä voi juoda.

Seuraavien 48 tunnin ajan tulee välttää voimakkaasti värjäävien, happamien ja voimakkaiden elintarvikkeiden käyttöä sekä tupakointia ja nuuskan käyttöä. Värjääviä ravintoaineita mm. kahvi, tee, cola- ja energiajuomat, punaviini, suklaa, salmiakki, lakritsi, soija, ketsuppi, punajuuri, porkkana, paprika, tomaatti, kurkku, salaatti, curry, marjat (mustikka, mansikka jne.), omena, appelsiini, greippi, ananas, papaija ja kiiwi, sooda/kivennäisvesi, etikkapohjaiset tuotteet (balsamiviini, suolakurkku) yms. on myös hyvä välttää.

Seitsemään (7) päivään valkaisun jälkeen ei saa käyttää värjääviä kemiallisia suun puhdisteita tai antiseptisia suuvesiä, kuten klooriheksidiiniä tai Listerineä. Seitsemään (7) päivään valkaisun jälkeen ei saa käyttää hammastahnaa, jossa on väriaineita tai joka sisältää Sodium Bicarbonatea/Bicarbonatea, antiseptisia-aineita tai Betadinea. Valkaisuhoidon jälkeen suosittelemme käytettäväksi hammastahnaa, joka ylläpitää hampaiden valkaisutulosta ja estää hampaita värjääntymästä. Hammastahnan voi ostaa vastaanotolta.

Valkaisun jälkeen hampaat saattavat olla yliherkät kylmälle tai kuumalle, mutta herkkyys menee ohi 1–2 vuorokauden kuluttua hampaiden valkaisusta. Hampaiden rakeenteelliset kiillehäiriöt voivat myös korostua. Epätasaisuus tasoittuu viimeistään kahden viikon kuluttua valkaisusta. Kiillehäiriöiden korostumista voidaan vähentää vastaanotolla myytävällä hammastahnalla.

Lasertehostettu ja yksilöllisesti tehty hampaiden valkaisu säilyy pitkään, kun vältetään värjäävien ravintoaineiden käyttöä ja puhdistetaan koko suu päivittäin huolellisesti sekä huuhdellaan suuta vedellä tai maidolla aina kun ollaan käytetty värjääviä tai happamia ravintoaineita. Huolellinen suun puhdistus tarkoittaa päivittäistä hampaiden harjausta ja hammasvälien sekä kielen puhdistusta. Hampaiden valkaisu ei anna suojaa uudelleen värjääntymistä vastaan.

Mitä voi syödä hampaiden valkaisun jälkeen?

Hampaiden valkaisun jälkeen (48 tuntia) on hyvä syödä neutraaleja ruokia esim.

 • Aamulla: leipää + voi + juusto + kinkku tai puuro ja siihen raejuustoa
 • Lounaaksi: makaronilaatikko (jauheliha vähäisesti maustettu), kinkkukiusaus, kalakeitto
 • Välipalaksi: maustamaton rahka tai joku muu valkoinen rahka/jogurtti, banaani, pähkinöitä (cashew, parapähkinä, hasselpähkinä, saksanpähkinä). Hedelmistä vain edellä mainittu banaani.
 • Päivälliseksi: maustamaton broileri (voi paistaa voissa ja maustaa vähäisesti suolalla & pippurilla), riisi, perunamuusi, keitetty peruna, raejuusto, kinkkupasta (ei saa lisätä paprikaa)
 • Iltapalaksi: sämpylä, voi, juusto, kinkku

Kahvin/teen ystäville tarjoamme tarvittaessa myös kofeiinitabletit.

Säännölliset suun ja hampaiden terveystarkastukset sekä suuhygienistin suorittamat hampaiden tehopuhdistukset ja ylläpitovalkaisut (hampaiden kevytvalkaisu) 1-2 kertaa vuodessa auttavat pitämään hampaat valkoisina.

Katso myös Usein kysyttyä.

Hampaiden valkaisu: usein kysyttyä

Mitä hampaiden valkaisu on?

Hampaiden valkaisu poistaa hampaan kiilteestä ja hammasluusta orgaanisia värjäymiä ja tummentumia. Käytämme valkaisuissa (hampaiden NanoWhite-valkaisu, hampaiden tehovalkaisu titaanioksidilla ja hampaiden kevytvalkaisu) vain hammashoitoloille kehitettyjä tarvikkeita -ja aineita. Hammashoitololle kehitettyjä tuotteita saavat käyttää vain suun terveyden asiantuntijat.  (Kosmeettisille valmisteille ei ole pätevyysvaatimusta).

Tehtävästä hampaiden valkaisusta ja hampaiden alkusävystä riippuen hampaat voivat vaaleta jopa 10 astetta. Valkaisutuloksen ollessa kuitenkin aina luonnollisen valkoinen, ei paperinvalkoinen.

Hampaiden valkaisun johtavalta asiantuntijalta saat valkoiset hampaat helposti, nopeasti ja hammasystävällisesti. Ajanvaraus GLOSS on-line.

Mikä aiheuttaa hampaiden värjäytymisen?

Yleisimpiä syitä hampaiden värjäytymiseen ovat erilaiset nautintoaineet kuten kahvi, tee, punaviini, kolajuomat, greippimehu, voimakkaat ja värilliset ruoat sekä tupakointi ja nuuskan käyttö. Hampaiden tumma väri voi olla myös luontaista tai seurausta lapsena käytetyistä antibiooteista tai ikääntymisestä johtuvaa. Hampaiden valkoiset tai ruskeat kiillehäiriöt syntyvät liiasta fluorin saannista nuorena hampaiden kehityksen aikana.

Kenelle hampaiden valkaisu soveltuu?

GLOSSin lasertehostetut hampaiden valkaisut sopivat ihan kaikille. Niin naisille kuin miehille, aina nuorista aikuisista ikäihmisiin. Ienvetäytymät, hampaiden kulumat, implantit, laminaattikuoret tai hampaiden oikomishoidon yhteydessä hampaiden sisäpuolelle asennetut retentiokaaret eivät estä hampaiden valkaisua. 

Kenelle hampaiden valkaisua ei suositella?

Valkaisua ei suositella henkilöille, joilla on hammas- tai iensairauksia. GLOSSilla tehtävä hampaiden tehopuhdistus sisältää suun terveydentilan tutkimuksen. 

Vaikuttavatko kaikki hampaiden valkaisuaineet samalla tavalla?

Eivät vaikuta. GLOSS käyttää valkaisuhoidoissa aina hammashoitoloille kehitettyjä turvallisia ja tehokkaita valkaisutuotteita. Hyödymme valkaisuhoidoissa nykyaikaista nanoteknologia ja hampaiden valkaisuhoitomme hampaiden tehovalkaisu titaanioksidillahampaiden NanoWhite-valkaisu tai hampaiden kevytvalkaisu tehdään hienojakoisella valkaisuaineella, joka pääsee tavallista valkaisuainetta tehokkaammin poistamaan hampaiden rakenteissa olevia orgaanisia värjäytymiä, kuten kahvin tai muiden nautintoaineiden aiheuttamia tummentumia.

Hampaiden kotivalkaisulusikat ja kotivalkaisuun soveltuvat karbamidi- tai vetyperoksidipohjaiset valkaisuaineet ovat hitaampi tapa vaalentaa hampaita. GLOSSin yksi tehovalkaisu titaanioksidilla vastaa kahden-neljän viikon kotivalkaisulusikoiden käyttöä (10-20% karbamidiperoksidi, 6% vetyperoksidi). Kotivalkaisu on myös työläs käyttää sillä koko hoitoajan pitää välttää värjääviä, happamia ja mausteisia ravintoaineita.

Vaalenevatko hampaat ilman peroksidia?

Eivät vaalene. Ilman peroksidia kemiallista valkaisuprosessia ei tapahdu. Peroksidin tehtävänä hampaiden valkaisussa on suorittaa kemiallinen valkaisuprosessi. Valkaisuprosessin avulla saadaan poistettua orgaanisia värjäytymiä, jotka ovat tunkeutuneet hampaan kiilteeseen ja hammasluuhun.

Toimivatko kaikki hampaiden valkaisut samalla tavalla?

Eivät toimi. Hampaiden valkaisumenetelmät poikkeavat toisistaan em. valkaisuaineen sekä käytettävän valonlähteen että valkaisukierrosten kohdalla.

GLOSSilla hampaiden valkaisu tehdään aina yksilöllisesti hammashoitoloille kehitetyillä tuotteilla (ei kosmeettisia valmisteita). Käytämme jokaisessa valkaisuhoidossa hienojakoista titaanioksidipohjaista valkaisuainetta (nanoteknologia), joka pystyy hyödyntämään parhaiten laservalon fotokatalyysivaikutusta.

Aktivoimme hampaiden valkaisuprosessia ainutlaatuisella hampaiden valkaisuhoitoon kehitetyllä lääketieteellisellä laservalolla, joka tehostaa valkaisuprosessia hampaiden valkaisua käsittelevän tieteellisen tutkimuksen mukaan parhaiten. 

Hammaskiilteen ollessa kerroksittaista GLOSSin hampaiden tehovalkaisu titaanioksidilla valkaisussa hampaat saavat kolminkertaisen (3) yksilöllisen lasertehostetun valkaisukäsittelyn. Tummat kulmahampaat, juurihoidosta tummuneet tai traumahampaat saavat lisäksi ilmaisen lisäkäsittelyn.

Muita valkaisussa käytettäviä tehottomampia ns. lyhyen aallonpituuden valonlähteitä ovat mm. UV-valo, halogeenivalo, plasma, kristalli jne. Lyhyt aallonpituus vaatii pidemmän valotusajan. Em. valonlähteiden valotehosteen kesto 15-20 min per valkaisukierros. Lyhyen aallonpituuden valotin asetetaan hammaskaarelle ja se on kiinni omassa telineessä. Pitkä tehosteaika herkistää hammasta enemmän.

GLOSSilla lasertehosteaika on Kevytvalkaisussa 8 min, Tehovalkaisussa titaanioksidilla 3x8 min ja NanoWhite-valkaisussa 2x9 min. Lyhyt tehosteaika mahdollistaa valkaisuhoidon tekemisen myös herkille hampaille. Huom! Lääketieteellinen laservalo tuottaa kohorenttia valoa ja valotin on aina kädessä pidettävä. 

Valkaisumenetelmästä riippuen valkaisuaineen vetyperoksidipitoisuus on 25-42%. Valkaisukäsittelyjä eri "hampaiden valkaisussa tai tehovalkaisussa tai laservalkaisussa" on 1-3 valkaisupaikasta riippuen.

Hampaiden tehovalkaisu titaanioksidilla lääketieteellisellä laservalolla tehostettuna poistaa eniten ja syvemmin hampaisiin kertynyttä orgaanista värjäymää. Valkaisutuloksesta ei tule kuitenkaan paperin/sinisensävyistä vaan luonnollisen valkoinen.

Hampaiden valkaisun johtavalta asiantuntijalta saat puhtaan valkoiset hampaat helposti, nopeasti ja hammasystävällisesti. Ajanvaraus GLOSS on-line.

Mitä eroa on hammashoitolassa tehtävällä hampaiden valkaisulla ja kosmeettisella valkaisulla?

GLOSSilla hampaiden valkaisussa käytetään tehokkaita sekä tutkittuja hammashoitoon soveltuvia aineita. Valkaisuprosessissa pystytään poistamaan värjäytymiä, jotka ovat tunkeutuneet hampaan kiilteeseen ja hammasluuhun. Valkaisuprosessia tehostetaan aina oikealla hampaiden valkaisuun kehitetyllä terveydenhuollon laitteisiin kuuluvalla lääketieteellisellä laserilla. Valkaisutulos pysyy muita valkaisumenetelmiä pidempään.

Kosmeettisiin valmisteisiin kuuluva peroksiditon valkaisu (0% peroksidia) on ns. bikarbonaattipohjainen valkaisu, joka pystyy poistamaan hetkellisesti vain pintavärjäytymää. Hoitotulos vastaa GLOSSin hampaiden soodapuhdistusta.

Onko hammaskivi poistettava ennen hampaiden valkaisua?

Puhdistuksen tarve riippuu edellisestä hampaiden puhdistuksesta. Jos hammaskiven ja pinnallisten värjäytymien poistosta on alle 6 kuukautta aikaa niin puhdistuksen tarve on hyvä kartoittaa ottamalla yhteyttä vastaanotolle.

GLOSSilla lasertehostetut hampaiden valkaisut tehdään puhtaaseen suuhun. Hampaiden pinnalliset värjäymät, hampaiden pinnoilla oleva plakki ja hammaskivi estävät valkaisuaineen vaikutuksen eli heikentävät valkaisutulosta ja voivat lisätä hampaiden sensitiivisyyttä.

 Yksityisen hammaslääkärin suorittaman suun perustutkimuksen yhteydessä on mahdollista pyytää lähete yksityiselle suuhygienistille. Lähete oikeuttaa hakemaan KELAlta korvausta yksityisen suuhygienistin antamasta hoidon kustannuksista! Lähete on voimassa kaksi vuotta. Lue lisää GLOSSin kattavasta hampaiden tehopuhdistuksesta.

Onko hampaiden vanhat paikat uusittava ennen hampaiden valkaisua?

Ei. Hampaiden valkaisualueella olevien paikkojen vaihdot sekä laminaatttikuorien, kruunujen tai implanttien värien valinnat tehdään vasta lasertehostetun hampaiden valkaisun jälkeen. Ennen hampaiden valkaisua uusitut paikat tai valitut posliinivärit voivat valkaisun jälkeen jäädä tummiksi. 

Pitääkö hampaat valkaista ennen hammaslaminaattien (posliinikuoret) tai keinojuurihampaan (hammasimplantti) tai hampaan posliinikruunun värin valintaa?

Kyllä pitää, jos korjaavan hoidon alue on hymyalueella (etuhampaat mukaan lukien viisi hammasta oikealle ja viisi hammasta vasemalle sekä ylä- että alaleussa). Hampaiden valkaisu ei muuta posliinin väriä ja jos hampaiden valkaisu tehdään vasta korjaavan hoidon jälkeen, voi posliinihammas jäädä liian tummaksi suhteessa luonnonhampaisiin.

Kuinka kauan hampaiden valkaisutulos pysyy?

Lasertehosteinen kolmen valkaisukierroksen yksilöllisesti tehtävä hampaiden tehovalkaisu titaanioksidilla pysyy parhaiten. Valkaisun pysyvyyteen vaikuttavat myös mm. hampaiden rakenne, elintavat ja suunhoidon tottumukset sekä käytetty valkaisumenetelmä. GLOSSilta saatava suullinen valkaisuohjeistus sekä hampaiden valkaisua ylläpitävä hammastahna tukee hampaiden valkaisutuloksen pysymistä.

Valkaisutulosta ja suun terveyttä ylläpitää säännöllisesti tehty kattava hampaiden tehopuhdistus ja hampaiden kevytvalkaisu eli ns. ylläpitovalkaisu.

Onko hampaiden valkaisu turvallista?

Hampaiden valkaisu on turvallista kun suu on terve ja valkaisuhoidon suorittaa laillistettu suun terveydenhoitotyön asiantuntija (suuhygienisti AMK, hammaslääkäri) sekä valkaisussa käytetään vain hammashoitoloille kehitettyjä tuotteita (ei kosmeettisia valmisteita). 

GLOSS Hammashoitopalveluilla työskentelee Terveydenhuollon Oikeusturvakeskuksen laillistamat suuhygienistit, jotka ovat erikoistuneet suun hoidon lisäksi hampaiden valkaisujen tekemiseen. Laillistetut suuhygienistit osaavat tarkastaa suun terveyden sekä huomioida mahdolliset hampaiston vauriot ja kulumat ennen hampaiden valkaisun aloittamista.  

Aiheuttaako hampaiden valkaisu vihlomista hampaisiin?

Jos hampaat ovat fysiologisesti rasittuneet (narskuttelu, yhteen pureminen) tai hampaissa on voimakasta kulumista voi joissakin tapauksissa esiintyä vihlontaa valkaisun aikana tai jälkeen. Hampaiden herkkyyttä voi ennaltaehkäistä ottamalla ennen hoitoon tuloa ibuprofeenia ja parasetamolia pakkauksen ohjeen mukaisesti sekä huolehtimalla hammaskiven ja värjäytymisen poistosta ennen hampaiden valkaisua.

Mahdollinen hampaiden yliherkkyys häviää 1-2 vrk:n kuluttua hampaiden valkaisusta. GLOSSilla valkaisun hintaan kuuluu myös hampaiden jälkihoito, jossa valkaisualueelle levitetään viimeistelygeeli, joka vähentää mahdollista herkkyyttä. 

Miten tehokkaita ovat ns. kaupan valkaisevat tahnat?

Kaupan tai apteekin hammastahnat eivät valkaise hampaita. Valkaisevat hammastahnat poistavat hampaiden pinnallisia värjäytymiä. Liian tehokkaat ja hankaavat tahnat naarmuttavat hampaan kiillettä (korkea RDA), jonka jälkeen hampaat värjääntyvät helpommin. Hyvänlaatuisella hammashoitoloissa myytävällä hammastahnalla voidaan estää turvallisesti hampaiden tummumista ilman hankaavia ainesosia.

Mikä on suuhygienisti?

Suuhygienisti on ammattikorkeakoulututkinnon suorittanut, laillistettu suun terveydenhoidon ammattilainen, joka on erikoistunut suun terveyden edistämiseen, suun infektiosairauksien ehkäisyyn ja kliiniseen hoitotyöhön. Vain Valviran laillistama ja Valviran rekisterissä oleva suuhygienisti voi työskennellä itsenäisesti ja itsenäisenä ammatinharjoittana sekä kuulua Potilasvakuutus-keskuksen piiriin.

GLOSSilla olet turvallisissa käsissä. Tervetuloa!

Hampaiden valkaisu lahjakortti

Lahjakortti on aina yksilöllinen ja mieluisa lahja. GLOSSin lahjakortit sopivat sekä naisille että miehille. Osta lahjakortti kätevästi verkkokaupastamme, voit maksaa laskulla, luottokortilla, verkkopankissa tai osamaksulla. 

Siirry verkkokauppaan »

200 €

UUTUUS! NanoWhite-laservalkaisu tarjoushintaan 200 € (norm. 295 €)

GLOSSin NanoWhite on nopein ja kehittynein vastaanottovalkaisu hampaille. Lue lisää »
Katso myös tehopuhdistus & laservalkaisu -pakettitarjouksemme.

Varaa hoitoaika »    
Maksa etukäteen tai osamaksulla verkkokaupasta »
HUOM! Nyt voit hyödyntää tarjoukset myös ostamalla lahjakortin verkkokaupastamme. Lahjakortti on voimassa 31.12.2020 asti. Siirry ostamaan »

UUTUUS! NanoWhite-laservalkaisu tarjoushintaan 200 € (norm. 295 €)

Arvostelut

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia. Ohessa muutamia asiakkaidemme kokemuksia GLOSSin valkaisuhoidosta.

 

4,8
4,8 / 5 tähteä
108 arvostelua

Katso lisää arvosteluja Facebook-sivuiltamme »

"Ihana henkilökunta, ykkösluokan palvelu ja upea, hohtavanvalkoinen lopputulos - suosittelen."

"Ihan parasta palvelua ja mieletön ammattitaito tuoda tärkeitä asioita esille valkaisun aikana hampaiden hoitamisesta. Niin suurta hymyä ja iloa on ollut valkaisun jälkeen. Elämä on iloisempaa ja onnellisempaa kun on kaunis hymy."

"❤️❤️❤️ ammattimaista valkaisua!! Kyllä nyt passaa taas nauraa ja hymyillä"

"Aina yhtä erinomainen ja ystävällinen palvelu! Kokeilin uutta titaanioksidi-tehovalkaisua, ei vihlo herkkiäkään hampaita!"