Varaa aika

Tuija Pehkonen suosittelee GLOSSia

Tuija Pehkonen

"Mun hampaat on nyt upeat!"

”Kävin Glossilla tehopuhdistuksessa ja -valkaisussa. Hoidon jälkeen hampaat tuntuivat ihanan puhtailta ja raikkailta. Ihan toista kuin oman hammaspesun jälkeen! Lopputulokseen olin enemmän kuin tyytyväinen. Jännitin, ettei hampaistani vain tule ylivalkoisia, sillä jenkkihymy ei viehätä minua. Arja vakuutti, että tulos on luonnollinen ja valkoinen ja sitä se todella oli. Vähän vinossa olleet hampaatkaan eivät enää häiritse niin paljon, kun hymy näyttää kivalta valkoisena!

Glossilla oli aurinkoinen ja lämmin ilmapiiri, jonne oli helppo tulla! Lähdin hymyillen jatkamaan päivää, vaikka kahvia tai muuta värjäävää ei saanutkaan nauttia seuraavaan kahteen vuorokauteen. Onneksi Arja oli napannut laukkuuni myös muutaman kofeiinitabletin hätätilanteita varten.

Ehdottomasti parasta GLOSSilla on palvelu! Arja kalkatti rauhoittavasti koko hoidon ajan ja kertoili, mitä tapahtuu, joten jännittäminen unohtui. Hammaslääkärikammoisena tuollaiset asiat ovat isoja juttuja. Voin lämpimästi suositella GLOSSia kaikille. Jos valkaisu tai puhdistus mietityttää, kannattaa soittaa ja kysyä. Arjalta tulee kyllä vastaukset rehellisen topakasti!"