Varaa aika

Renne Korppila suosittelee GLOSSia

Renne Korppila

”Erinomainen palvelu ja korkeatasoinen työn jälki.”

NRJ:n Aamupojat-duon Renne Korppila juontaa nykyisin musiikkipitoista iltaohjelmaa. X Factorin tuomarina ja laulajanakin tunnettu Renne kävi GLOSSilla hampaiden tehopuhdistuksessa ja titaanioksidilla tehtävässä tehovalkaisussa. 

”Happamien virvoitusjuomien ystävänä olin jo pitkään miettinyt onko niiden päivittäinen käyttö on vaikuttanut hampaisiini. Nyt tarkastukseen tuli hyvä tilaisuus sillä ennen hampaiden valkaisua tehtävässä tehopuhdistuksessa kartoitettiin myös suun terveys. Tarkastuksessa selvisi ettei happamat juomat ole paras valinta minun tai kenenkään hampaille ja niiden päivittäistä käyttöä on hyvä vähentää ettei tule myöhemmin ongelmia.

Titaanioksidivalkaisussa hampaat vaalenivat selkeästi, mutta säilyivät silti luonnollisen näköisenä. Olen erittäin tyytyväinen. GLOSSin ilmapiiri on todella hyvä. Henkilökunta on osaavaa ja mukavaa – erinomainen palvelu ja korkeatasoinen työn jälki.

Hoidot eivät paria vihlaisua lukuun ottamatta tuntuneet lainakaan epämiellyttäviltä. Hoitojen jälkeen hampaat tuntuivat hieman hassuilta pari päivää ja ihan pientä vihlontaa tuntui silloin tällöin. Suuhygienistin mukaan happamien tuotteiden käyttö ennen valkaisua voi aiheuttaa hampaissa herkkyyttä.

Kerrankin sain palvelua, josta en keksi mitään parantamisen varaa! Suosittelen hampaiden puhdistusta ja tehovalkaisua kaikille, joiden hampaat ovat päässeet ikävästi tummumaan. Rohkeasti vaan valkaisua kokeilemaan, myös miehet!”