Varaa aika

Raili Hulkkonen suosittelee GLOSSia

Raili Hulkkonen

”Lopputulos on luonnollinen.”

Maamme nimekkäin meikkitaitelija Raili Hulkkonen on meikannut lähes viidenkymmenen vuoden ajan julkisuuden henkilöitä esimerkiksi linnan juhlia varten, sekä toiminut maskeeraajana monissa elokuvissa ja tv-ohjelmissa. 

”Halusin sekä hampaiden tehopuhdistuksen että lasertehostetun hampaiden valkaisun. Valkaisuksi valitsin herkille hampaille kehitetyn titaanioksidivalkaisun. Olen hyvin tyytyväinen luonnollisen vaaleaan ja raikkaaseen lopputulokseen, nyt on helppo hymyillä!

Minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa kummastakaan hoidosta, eivätkä ne olleet kivuliaita. Myös hoitojen jälkeen suussa tuntui hyvältä. GLOSSilla on miellyttävä ja rauhallinen ilmapiiri – parasta heissä on nimenomaan ammattitaito.

Suosittelen GLOSSin palveluita kaikille, jotka haluavat asiantuntevaa ja huolellisesti suoritettua hampaiden hoitoa. Tehopuhdistus ja tehovalkaisu sopivat kaikille, jotka tahtovat terveen suun lisäksi raikastaa hampaidensa omaa väriä. Huoliteltuun ulkonäköön kuuluvat myös hyvin hoidetut hampaat.”