Varaa aika

Jasmin Voutilainen suosittelee GLOSSia

Jasmin Voutilainen

”Haluatko saada hymysi oikeasti loistamaan?”

Jasmin Voutilainen ponnahti suuren yleisön tietoisuuteen näyteltyään Salatut elämät -sarjaan perustuvassa elokuvassa. Nyt Jasmin näyttelee Aino Kaukovaaran hahmoa itse tv-sarjassa. Hänet muistetaan myös muun muassa Miss Helsinki -kilpailusta. Kaunis ja kirkas hymy on terveen suun lisäksi näyttelijän ammatissa pelkkää plussaa.

”GLOSSissa on hyvä ilmapiiri ja lämpimästi tervetullut olo. Hoitojen toimivuuden lisäksi sijainti on helppo, tilat ovat modernit ja henkilökunta on huolehtivaista. Suosittelen GLOSSin palveluita kaikille, jotka haluavat huolehtia suun terveydestä – myös niille, jotka lykkäävät pelkojen takia hammaslääkäriin menoa. Olen itse pelkopotilas, joten suositus tulee sydämestä.”

Jasminille tehtiin hammaskiven poiston lisäksi värjäytymien poisto soodapuhdistuksella. Pinnalliset värjäytymät lähtivät myös hampaiden uurteista ja hammasväleistä. Jasminin hampaat myös valkaistiin. GLOSS on Helsingin ainoa vastaanotto, joka tehostaa titaanioksidivalkaisua lääketieteellisellä laservalolla. Valkaisutuloksesta saadaan paras mahdollinen.

”Suu ja hampaat tuntuivat toimenpiteen jälkeen äärimmäisen puhtailta ja hoidetuilta, kun ikenet ovat terveet ja hammaskivi poistettu. Olen ehdottoman tyytyväinen hoitojen lopputulokseen. Suosittelen hampaiden tehopuhdistusta ja -valkaisua kaikille, jotka haluavat saada hymynsä oikeasti loistamaan!