Varaa aika

Helena Ahti-Hallberg suosittelee GLOSSia

Helena Ahti-Hallberg

”Tunsin olevani turvallisissa ja osaavissa käsissä.”

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmastakin tuttu tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg kävi GLOSSilla hampaiden tehopuhdistuksessa sekä titaanioksidivalkaisussa

“Luulin puhdistuksen ja valkaisun olevan kivuliasta ja kauhistelin suun auki pitämistä koko pitkän hoidon ajan. Totuus oli kuitenkin suuri helpotus: puhdistus ei sattunut lainkaan eikä suuta suinkaan pidetty auki, päinvastoin”, Ahti-Hallberg kertoo. “Vaikka käyn säännöllisesti hammaslääkärissä, ei hampaitani ole koskaan puhdistettu yhtä huolellisesti. Hampaani tuntuivatkin tehopuhdistuksen jälkeen puhtaammilta kuin koskaan ennen.

GLOSSin ilmapiiri oli lämminhenkinen ja rento. Asiakasystävällisyyden lisäksi minuun teki vaikutuksen ammattitaito ja se intensiteetti, jolla hampaisiin, suunhoitoon ja jopa ravintoon suhtauduttiin.” 

Helena kertoo olevansa kiitollinen GLOSSin henkilökunnalle myös siitä, että hänet pidettiin ajan tasalla työvaiheista koko toimenpiteen ajan. “Lisäksi sain tarkat kotihoito-ohjeet, joita noudattamalla saan itse estettyä hampaideni tummumista jatkossa.”

Ahti-Hallbergin mukaan hymy on herkässä kun hampaat loistavat valkoisina. “Suuhygienia on tärkeää ihan kaikille, koska suun ongelmat heijastuvat koko terveyteemme. Voinkin suositella GLOSSin palveluita ihan jokaiselle, mutta hoitoihin kannattaa mennä ajoissa”, Ahti-Hallberg kiteyttää hymyillen.