Varaa aika

Eero Ettala suosittelee GLOSSia

Eero Ettala

”Ammattitaitoista palvelua aivan Helsingin ytimessä!”

Maikkarilla monissa ohjelmissa juontajana toiminut Eero Ettala muistetaan etenkin saavutuksistaan lumilautailijana. Aurinkoisen Eeron hymy on erityisen herkässä GLOSSissa käynnin jälkeen.

”Kun suu tuntuu puhtaalta, se vaikuttaa positiivisesti fiilikseen. En muista, milloin viimeksi suuni ja hampaani olisivat tuntuneet näin puhtailta. Mieletön fiilis, kun tehopuhdistuksen jälkeen kokeilee kielellä hampaiden pintoja. Ihanan fressi tunne suussa ja hampaissa aivan uusi ilme valkaisun ansiosta!”

Erityisesti Eero kiittää GLOSSin miellyttävää ilmapiiriä. Asiakkaan tarpeet, huolet ja hyvinvointi otetaan erinomaisesti huomioon. Hoitaja kertoi, mitä milloinkin ollaan tekemässä ja varmisteli että kaikki oli hyvin. Aika hoitotuolissa meni Eeron mukaan kuin siivillä. Hän suositteleekin GLOSSia kaikille jolla on hampaat suussa ja jotka haluavat pitää niistä huolta.

”Ensimmäinen valkaisukokemukseni ylitti odotukseni heittämällä. Suosittelen tehopuhdistusta aivan jokaiselle ja valkaisua niille, jotka toivovat valkeampia hampaita. GLOSSista saa myös hyvän opastuksen suun hoitoon. Olen itse huomannut, että kun suussa on terve tunne niin se vaikuttaa omaan fiilikseen – nyt on helppo hymyillä!”