Varaa aika

Asiakastyytyväisyys on GLOSSilla avainasemassa

22.9.2008

GLOSS Hammashoitopalvelut Oy:ssä olet hyvissä käsissä. Suuhygienisti Arja Korpelainen tekee ammattitaidolla valkaisuhoitoja, hampaiden puhdistuksia, soodapuhdistuksia, fluorikäsittelyjä sekä suunhoidon opastuksia.

GLOSSin perustamisen taustalla on ollut halu palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin.
– Omassa yrityksessä voin panostaa hammashoitotapahtumaan, koska voin antaa asiakkaalle enemmän aikaa. Mielestäni on tärkeää voida kertoa, mitä vastaanotolla tehdään ja minkä vuoksi. Asiakas pääsee näin mukaan hoitoprosessiin, Korpelainen sanoo.

Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on kasvava trendi, joka näkyy hammashoidossa. Ulkonäön kohentumisen lisäksi terve suu ja hoidetut hampaat vaikuttavat ihmisen mielialaan.
– Suu ja hampaat ovat tärkeä osa meitä. Tässä työssä pääsen vaikuttamaan siihen, miltä asiakkaasta tuntuu. Toivon, että saan ihmiset motivoitua innostumaan suun ja hampaiden hoidosta uudella tavalla.

Asiantuntijan tekemä hampaiden valkaisu on turvallista

Hampaiden valkaisun avulla poistetaan värjäytymät ja palautetaan hampaiden väri mahdollisimman lähelle niiden alkuperäistä väriä. Valkaisu tehdään aina terveeseen ja puhtaaseen suuhun. Lopputulos voi parhaimmillaan kestää jopa vuosia. Omilla elämäntavoilla ja kotona tapahtuvalla itsehoidolla on suuri vaikutus saavutetun tuloksen säilyvyyteen.
– Käytämme hampaiden valkaisussa nopeaa lasermenetelmää, jossa käytettävä led-valo on turvallista hampaille. Hoito alkaa valkaisuprosessin läpikäymisellä asiakkaan kanssa. Tämän jälkeen ikenet suojataan huolellisesti, jonka jälkeen hampaiden valkaisu voidaan aloittaa. Lopuksi hampaat käsitellään fluorilla. Asiakkaalle annetaan myös kirjalliset ohjeet valkaisuhoitotoimenpiteestä ja kotihoidosta, Korpelainen kertoo.

Tilakin voi viestiä hyvää oloa

GLOSS Hammashoitopalveluissa on panostettu myös tilojen suunnitteluun. Sisustukseen on lisätty väriä ja tyyliä.
– Teemme esteettisiä hammashoitoja ja sen tulee mielestäni näkyä myös itse vastaanottotilassa. Sisustuksessa kohtaavat tummat ja vaaleat sävyt. Halusin, että täällä on kaunista ja viihtyisää, koska se on osa hyvää asiakaspalvelua.

GLOSS on rekisteröity Etelä-Suomen lääninhallituksen toimesta yksityisen terveydenhuollon palvelujenantajien rekisteriin.