Antti Luusuaniemi suosittelee GLOSSia

”Näin hyvää palvelua en ole saanut missään muualla.”

Näyttelijänä suuren yleisön tietoisuuteen tullut Antti Luusuaniemi arvostaa jo ammattinsakin vuoksi terveitä hampaita ja valkoista hymyä.

Antti kävi GLOSSilla hampaiden tehopuhdistuksessa sekä titaanioksidivalkaisussa. ”Aika toimenpiteessä meni kuin siivillä ja hoidot sujuivat täysin kivuttomasti. Tästä iso kiitos kuuluu ammattitaitoiselle ja intohimoisesti työhönsä suhtautuvalle henkilökunnalle.”

Luusuaniemi kertoo olevansa erittäin tyytyväinen GLOSSilla saamaansa palveluun ja hoitojen todella hyvään lopputulokseen. ”Hampaani tuntuivat puhdistuksen ja valkaisun jälkeen ihanan puhtailta ja näyttävän valkoisilta. Hampaat kertovat paljon ihmisestä ja voinkin suositella GLOSSin palveluita kaikille niille, jotka ymmärtävät terveiden valkoisten hampaiden merkityksen. ” 

Share:

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Gloss 15 vuotta!

Gloss avasi ensimmäisen kerran ovensa syyskuussa 2008!  Syntymäpäivien kunniaksi tarjoamme kaikista hoidoista -15%! Tarjoukset voimassa 15.9.-31.10.23 välisen ajan.  Tarjoukset eivät koske verkkokauppaostoja, tai lahjakortteja. 

Meillä voi maksaa nyt myös epassilla

Meillä voi vihdoin maksaa myös epassilla! Pystyt maksamaan suoraan Epassin sovelluksella, puhelinnumerolla tai verkossa. Epassilla voi maksaa hampaiden tehopuhdistuksen ja jauhdepuhdistuksen (sooda). Epassilla ei voi